Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-04-02 08:35:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

 

Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

1. aprillil teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval korteris lõi alkoholijoobes 25-aastane mees korduvalt teist 25-aastast meest. Kinnipidamisel osutas ründaja ka politseiametnikele vastupanu. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

 

Juhtumid piiril

1. aprillil Helsingist Tallinna Vanasadamasse reisilaevaga saabunud sõidukite profileerimisel kontrolliti sõiduautot Lexus, mida juhtis 1992. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mees esitas Põhja prefektuuri Tallinna piiripunkti patrullile kontrolliks täielikult võltsitud Ukraina juhiloa, mis võeti vallasasja hoiule võtmise protokolliga mehelt ära. Talle koostati väärteoprotokoll ja kõrvaldati juhtimiselt.

 

1.aprillil kontrolliti lennuga Vilniusest saabunud meest, kes  esitas kontrolliks võltsingutunnustega teise isiku nimele väljastatud Rumeenia isikutunnistuse. Mehe asjade läbivaatusel avastati samuti võltsimistunnustega 1979. aastal sündinud mehele (teisele isikule) väljastatud Kreeka Vabariigi isikutunnistus. Mees väitis lõpuks, et on 1996. aastal sündinud Süüria Araabia Vabariigi kodanik, tema mobiiltelefonis oli foto Süüria Araabia Vabariigi isikutunnistusest. Mees peeti kinni ja toimetati kinnipidamiskeskusesse. 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

27. märtsil teatati politseile vargusest Tartu linnas Salme tänaval, kus varastati jalgratas Bottecchia. Kahju on 500 eurot.

 

28. märtsil sai politsei teate vargusest Tartu linnas Turu tänaval, kus varastati mobiiltelefon Honor 50. Kahju on 500 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine ühel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

1.aprillil löödi Toila vallas 75-aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kahel Venemaa, ühel Kanada, ühel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

Politsei sai teate, et 26. märtsil sai meesterahvas sõnumi tema poolt Pärnus J. V. Jannseni tänaval asuvasse pakiautomaati tellitud saadetise kohale jõudmise kohta. Uksekoodi sisestades uks ei avanenud ning peale korduvaid katseid sai mees ukse lahti, kuid hoiukoht oli tühi. Esialgsel hinnangul on saamata jäänud kauba väärtus 10 000 eurot.

 

Raplamaa

 

Vargus

Politsei sai teate, et Raplas Lepiku tänaval varastati ööl vastu 1. aprilli garaažist kütust ja tööriistu, samuti lõhuti sinna pargitud sõiduki ukse- ja aknaklaase. Esialgne kahju on 7000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.04.2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.