Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi haldusala eelinfo 1.–5. aprilliks (2024-04-01 09:00:57)


Esmaspäev, 1. aprill

  • 1. aprillil alustab Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) taotluste vastuvõttu põhikooli 1.-9. klasside osalemiseks aktiivõppeprogrammides. Keskkonnateadlikkuse programmi eesmärk on kujundada arusaama, et inimene on osa loodusest, meie majandustegevuse ja kultuuri jätkusuutlikkus sõltub loodusest ning looduse hüvesid kasutades peame arvestama piiridega, mida ületades ohustame kogu elu Maal. Toetused töötas välja Kliimaministeerium ning neid rahastatakse riigieelarvesse laekunud keskkonnatasude arvelt.  Rohkem infot toetuse lehelt SIIT.

 

Teisipäev, 2. aprill

  • 2. aprillil osalevad Kliimaministeeriumi liikuvuse asekantsler Sander Salmu ning merenduse ja veekeskkonna asekantsler Kaupo Läänerand Brüsselis transpordidirektorite kohtumisel. Teemadeks on järgmise Euroopa Komisjoni prioriteedid transpordis ning ELi laienemine.
  • Kell 14 osaleb Kliimaministeeriumi energeetikaosakonna energiaturgude valdkonnajuht Karin Maria Lehtmets Riigikogu majanduskomisjonis, mis arutab elektrituruseaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse (universaalteenuse lõpetamine ja varustuskindluse tagamine) eelnõu teise lugemise ettevalmistamist.
  • Kliimaministeerium ja Keskkonnainvesteeringute Keskus kutsuvad uue kliimasõbralike suurinvesteeringute toetusmeetme avaveebinarile 2. aprillil kell 11.00-12.30 Teamsis. Veebinaril tutvustatakse kavandatava toetuse põhimõtteid ning oodatakse ettevõtete küsimusi ja tagasisidet. Lisainfo KIKi lehelt.
     

Kolmapäev, 3. aprill

  • 3.-4. aprillil osaleb Kliimaministeeriumi liikuvuse asekantsler Sander Salmu Brüsselis transpordiministrite mitteametlikul kohtumisel. Teemadeks on transpordi rohestamine, aktiivne liikuvus ja jalgrattasõit, raudteeühendus Euroopa linnade vahel ning transpordivõrkude vastupidavus.
  • 3.-4. aprillil osaleb Kliimaministeeriumi kantsler Keit Kasemets Brüsselis Connecting Europe Days üritusel.

 

Neljapäev, 4. aprill

 

  • 4. aprillil avaneb Keskkonnainvesteeringute Keskuse taotlusvoor Looduskaitseliste piirangute hüvitamiseks Natura 2000 erametsaalal ja väljaspool. Hüvitiste eesmärk on looduskaitseliste piirangute tõttu saamata jääva tulu kompenseerimine erametsaomanikele. Pikemalt saab looduskaitseliste piirangute hüvitiste taotlemise kohta lugeda Erametsaportaalist.

 

Reede, 5. aprill

 

  • 5. aprillil kohtub Kliimaministeeriumi merenduse ja veekeskkonna asekantsler Kaupo Läänerand Hamburgi liidumaa senaatori dr Melanie Leonhardiga. Kohtumise teemadeks on meremajandus ja -transport.
  • Keskkonnainvesteeringute Keskus korraldab keskkonnaprogrammi looduskaitse programmi taotlusvooru infotunni 5. aprillil kell 10.00-11.00 Teamsi keskkonnas. Looduskaitse programmi eesmärk on looduse kaitsmine selle mitmekesisuse säilitamiseks, looduslike elupaikade ning loodusliku loomastiku, taimestiku ja seenestiku liikide soodsa seisundi tagamine ning kultuurilooliselt ja esteetiliselt väärtusliku looduskeskkonna säilitamine. Lisainfo KIKi kodulehelt.

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.