Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maamaksu tasumise tähtaeg on esmaspäeval (2007-07-12 07:27:59)


Esmaspäeval, 16. juulil on maamaksu osamakse tasumise tähtaeg. Maamaks tasutakse jooksva aasta kohta vähemalt 1/3 suuruste osadena 15. aprilliks, 15. juuliks ja 15. oktoobriks.

 

Maksu- ja tolliamet väljastas maksumaksjale maksuteate tasumisele kuuluva maamaksu summa kohta 30 kalendripäeva enne esimese osamakse tasumise tähtpäeva. Kui kohustus on tekkinud hiljem või on toimunud muudatusi, väljastab amet uue teate. Maksuteadet ei väljastata, kui maksusumma on alla 20 krooni.

 

Maksu- ja tolliamet täiendas veebruaris e-teenuste valikut elektroonilise maamaksuteatega. Nüüdsest on kõigil maaomanikel võimalik maamaksu andmetega tutvuda e-maksuametis, samuti saab loobuda paberkandjal teatest ning tellida e-postile info maamaksu teate moodustamise kohta.

 

Rubriigis “Maamaksu andmed” saab tutvuda maamaksu puudutavate sisuliste andmetega: kruntide andmed, nagu maa liik, pind, maksustamishind, maksumäär, maksukohustus jmt.

Andmed on kättesaadavad eraisikutele ning ettevõtte või asutuse volitatud esindajatele. Maksu- ja tolliamet soovitab kõigil maaomanikel kontrollida kontaktandmete õigsust e-maksuametis. Küsimuste korral on võimalik saada infot maamaksu infotelefonil 8800816 ning maksu- ja tolliameti piirkondlikes teenindusbüroodes. (BNS)

 

Allikas: ajaleht Virumaa Teataja 12.07.2007.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.