Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 2024. a 13. nädala eelinfo (2024-03-25 06:03:20)

 

25.–31. märts 2024

 

Esmaspäev, 25. märts

 

Teisipäev, 26. märts

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Brüsselis põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) istungil. Päevakorras on kiire ja struktuurne reageerimine praegusele kriisiolukorrale põllumajandussektoris ning olukord Euroopa Liidu põllumajandusturgudel, eeskätt seoses Venemaa Ukraina-vastase agressioonisõjaga. Ministrit saadavad istungil biomajanduse asekantsler Madis Pärtel ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja asetäitja Kristina Uibopuu.
  • Kl 13 algab Põlva riigimajas Lõuna-Eesti arenguleppe nõukogu koosolek. Kavas on ekspertide esitatud ettepanekutest sõeluda välja prioriteetsed tegevused, et pärast läbirääkimisi sõlmida ministeeriumite ja teiste huvipooltega Lõuna-Eestis regiooni ettevõtluskeskkonna arengule suunatud regionaalne lepe. Ministeeriumi esindab koosolekul kohalike omavalitsuste osakonna juhataja Mart Uusjärv.

 

Kolmapäev, 27. märts

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Kagu-Eesti piirialade valitsuskomisjoni istungil, kuhu on kutsutud erinevate ministeeriumite ning Setomaa organisatsioonide esindajad.
  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb rohereformi valitsuskomisjoni istungil.
  • Tartu Loodusmajas peetakse keskkonnatervise konverents. Ministeeriumi biomajanduse asekantsler Madis Pärtel esitab üritusel ettekande „Millega peab arvestama põllumajandustootja kliimaseaduse rakendumisel?“ ning võtab osa vestlusringist „Millega on oluline arvestada kliimaseaduse koostamisel?“.

 

Neljapäev, 28. märts

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi nädala eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.