Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-03-21 05:43:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 28 vargust (2 eluruumidest; 1 sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 28.

 

Juhtus 5 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 4 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUU

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

20. märtsil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval seni tuvastamata mees ründas 43-aastane meest.

 

20. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel ühistranspordis toimus kaklus kolme mehe vahel.

 

Harjumaa

 

Vargus

20. märtsil teatati, et Saku vallas Tänassilma külas murti sisse ehitatavasse hoonesse ning varastatud tööriistad. Tekitatud kahju on 4460 eurot.

 

Piiriturvalisus

20. märtsil koostati 1977. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule ettekirjutus Eestis lahkumiseks, kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kolmeks aastaks ja määrati rahatrahv 100 eurot, kuna mees oli viibinud Schengeni alal 238 päeva ebaseaduslikult.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Põlvamaa

 

Ähvardamine

17. märtsil ähvardas 69-aastane mees Kanepi vallas oma abikaasat vägivallaga ning lubas kahjustada naise kodu.

 

Tartumaa

 

Vargus

20. märtsi hommikul avastati, et Luunja vallas on sisse murtud eramusse, kust varastati tööriistu. Kahju ning juhtunu täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

Viljandimaa

 

Kelmus

Politsei poole pöördus Viljandi vallas elav naine, kes müüs Marketplace keskkonnas jalgratast, ent sai ostja käest petta. Müüjale saadeti Venipaki link, kuhu pidi sisestama oma andmed. Naine seda ka tegi ning avastas siis, et tema kontolt on kadunud 930 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine viiel Moldova kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

20. märtsil anti politseile teada, et Narvas Võidu prospektil asuvas kortermajas lõi 36-aastane mees oma endist elukaaslast. Kodus oli ka alaealine laps. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Arvutikelmus

20. märtsil pöördus politseisse Narvas elav 33-aastane naine, kellega võttis ühendust end Elisa klienditeenindajana esitlenud inimene, kes palus tal lepingut pikendada. Naine sisestas enda Smart-ID PIN1 koodi ja seejärel helistas talle väidetav Eesti Panga turvaosakonna töötaja, kes palus tal pangakontolt võtta välja 3000 eurot ja saata see Swedbanki peakontorisse Tallinnas. Naine pani raha pakiautomaati ja saatis selle Tallinnasse.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. märtsil sai politsei teate, et Väike-Maarja vallas ründas joobes 20-aastane mees tüli käigus oma 24-aastast venda. Politseinikud pidasid 20-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Kasahstani, kahel Brasiilia, ühel USA, ühel Ukraina ja ühel Venemaa kodanikel. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 12. märtsil ründas Raplas Tulbi tänaval elamus 56aastane mees teist meest.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.