Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-03-19 12:14:01)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 59 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 36 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 20.

 

Juhtus 4 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 5 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargused

18. märtsil teatati, et Lasnamäel varastas poest mees karbi, milles oli umbes 30 kuldsõrmust. Tekitatud kahju on umbes 4000 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused
15. märtsil avastati, et Tartus A. H. Tammsaare tänava eramu juurest on varastatud jalgratas Trek. Kahju on 350 eurot. 

8. märtsil avastati, et Tartus Uue tänava kortermaja trepikojast on varastatud jalgratas. Kahju on 250 eurot. 

Valgamaa

Omastamine
18. märtsil unustas Valgas elav mees Samsungi mobiiltelefoni Raja tänaval asuva hoone tualettruumi, kust see ära võeti. Sealtmaalt on telefon olnud väljalülitatud Kahju on 800 eurot. 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine ühel Gruusia, neljal Moldova ja ühel Venemaa kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Röövimine

15. märtsil löödi Narvas Energia tänava kaupluse lähistel 65-aastast meest ning võeti ära tema käekell. Kahju ning juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses. 

 

Piiriturvalisus

Möödunud nädalavahetusel tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa, ühel Kanada ja ühel Moldova kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Vargus

Politsei sai 18. märtsil teate, et Türi vallas Lokuta külas on sisse tungitud eramusse ja varastatud erinevaid esemeid. Politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni 42aastase mehe. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 18. märtsil ründas 37aastane mees Lääneranna vallas Lihulas korteris naist. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Saaremaa

 

Kelmus

Politseile anti 18. märtsil teada, et Kuressaares pakkus kasutaja internetikeskkonnas Facebook Marketplace müügiks iPhone 13 mobiiltelefoni. Ostja tasus nõutud summa ülekandena müüja pangakontole, kuid lubatud toodet ei ole edastatud ega ka raha tagastatud. Kannatanule tekitati kahju üle 200 euro.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.