Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 2024. a 12. nädala eelinfo (2024-03-18 05:41:18)


18.–24. märts 2024

 

Esmaspäev, 18. märts

  • Kl 13 osaleb regionaalminister Madis Kallas Tallinnas ministeeriumite ühishoones maal elamise päeva koostöökokkuleppe allkirjastamisel. Leppega fikseeritakse koostööpartnerite ühine huvi ja tegevused regionaalselt tasakaalustatud Eesti maapiirkondade elukeskkonna ja maaelu maine kujundamisel ning seda tutvustava üle-eestilise külastuspäeva – maal elamise päeva – korraldamisel. Koostööleppe allkirjastavad maal elamise päeva koostööpartnerid.
  • Regionaalminister Madis Kallas kohtub Riigikogu loomakaitse toetusrühmaga.
  • Regionaalminister Madis Kallas vastab Riigikogus arupärimistele lemmikloomaregistri kohta.
  • Riigikogu maaelukomisjon peab istungi, mille päevakorras on loomakaitsjate kollektiivne pöördumine puurikanade kaitseks ning Euroopa Liidu asjade komisjonile arvamuse andmine koerte ja kasside heaolu ning nende jälgitavust reguleeriva Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse ettepaneku kohta. Ministeeriumi esindavad istungil toiduohutuse osakonna juhataja Pille Tammemägi, sama osakonna loomatervise ja -heaolu valdkonna juht Kadri Kaugerand ja peaspetsialist Ulrika Tuppits ning ministri nõunik Kaja Piirfeldt.

 

Teisipäev, 19. märts

  • Regionaalminister Madis Kallas avab ministeeriumi partnerite päeva. Partnerite päeval annab ministeerium lühiülevaate oma tänavustest olulisematest katsumustest, mis seisavad ees ruumiloome, regionaalarengu, kohalike omavalitsuste korralduse, maaelu, põllumajanduse, kalanduse, vesiviljeluse ja toidutööstuse poliitikasuundade elluviimisel. Üritusest võtab osa ka ministeeriumi juhtkond eesotsas kantsler Marko Gorbaniga.
  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Riigikogu Haapsalu raudtee toetusrühma koosolekul.
  • Riigikogu maaelukomisjon peab istungi, mille päevakorras on mahepõllumajanduse ja loomade heaolu toetused ning kavandatava mootorsõidukimaksu mõju põllumajandustootjale. Ministeeriumi esindavad istungil taimetervise osakonna juhataja Tarvo Järve, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja ministri nõunik Kaja Piirfeldt.

 

Kolmapäev, 20. märts

  • Kl 10 avatakse Jõgeval Maaelu Teadmuskeskuse uus, kaasaegne kasvuhoone. Ministeeriumi esindab üritusel maa- ja ruumiloome asekantsler Alo Aasma.

 

Neljapäev, 21. märts

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

 

Reede, 22. märts

  • Regionaalminister Madis Kallas ning ministeeriumi innovatsiooni ja strateegia asekantsler Tõnis Tänav osalevad Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.