Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-03-15 12:34:35)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 32 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 33.

 

Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

14. märtsil teatati, et Kesklinnas Laeva tänaval tungis 29-aastane mees kallale oma 37-aastasele elukaaslasele.

 

Vargused

14. märtsil teatati, et Lasnamäel asuvast tanklast on varastatud 401,57 liitrit kütust. Tekitatud kahju on 646,13 eurot.

 

14. märtsil teatati, et Kesklinnas Vana-Lõuna tänaval varastati 300 euro väärtuses jalgratas.

 

Harjumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

14. märtsil teatati, et Haabneeme aleviku kortermajas tungis alkoholijoobes 36-aastane mees kallale oma 33-aastasele abikaasale. Konflikti juures viibis ka laps. Politsei pidas mehe kinni.

 

14. märtsil teatati, et Maardus Keemikute tänava kortermajas tungis alkoholijoobes 23-aastane mees kallale oma 19-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kinni.

 

Vargus

14. märtsil teatati, et Iru külas asuvast tanklast on varastatud 124,69 liitrit kütust. Tekitatud kahju on 200,63 eurot.

 

Piiriturvalisus

14. märtsil sai 1993. aastal sündinud Ukraina kodanik 160 eurot trahvi, kuna tema tööandja ei olnud tema lühiajalist töötamist Politsei- ja Piirivalveametis registreerinud.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

13. märtsil teatas Märja alevikus elav 70-aastane naine, et tema pangakontolt on tema teadmata kantud raha välismaisele pangakontole. Kelmusjuhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel. Kahju kokku umbes 5600 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine ühel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

14. märtsil sai politsei teate Sillamäe linnas elavalt naiselt, kes andis teada, et tema 22-aastane abikaasa lõi teda. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

14. märtsil teatati politseile, et Narva linnas Tallinna maanteel peksis seni teadmata inimene 39-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

14. märtsil sai politsei teate Narva linnas Energia tänaval elavalt naiselt, kes andis teada, et tema joobes 37-aastane poeg ründas teda. Politseinikud pidasid poja kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Vargus

14. märtsil teatati politseile vargusest Narva linnas tänaval Energia põik, kus parklas asunud sõiduautost BMW varastati luku kahjustamise teel tööriistu. Kahju on 380 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa, ühel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

14. märtsil avastasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel Venemaa kodanikku kontrollides tema seljakoti küljest Georgi lindi. Inimesele selgitati, et Eesti Vabariigis on selline sümboolika keelatud. Venemaa kodanikule määrati rahatrahv 400 eurot ning tal lubati pärast lindi loovutamist jätkata teekonda Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 13. märtsil ründasid kaks meest Kohila vallas Aespa alevikus 45aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Kelmus

Politsei sai 14. märtsil teate Raplamaal elavalt naiselt, kes võttis Instagramis leitud töökuulutuse peale WhatsApp´i teel ühendust tööpakkujaga, kes pakkus naisele võimalust teenida raha klikkides veebis erinevate kaubamärkide toodetel. Tööpakkuja juhendamisel registreeris naine end veebilehel viantinc.vip ja alustas Telegram rakenduse vahendusel nimetatud platvormil tööd. Lubatud töötasu saamiseks nõuti naiselt erinevate maksete tasumist, mistõttu naine töötasu ei saanud. Lisaks investeeris naine tööpakkuja juhendamisel oma isiklikku raha krüptovaluuta keskkonnas Onlychain. Tekitatud kahju on esialgsel hinnangul ligi 21 000 eurot.

 

Pärnumaa

 

Tööõnnetus

Politsei sai 14. märtsi hommikul teate, et Tori vallas Sindis kukkusid tellingute purunemise tõttu siseruumides elektritöid teinud 20aastane mees ja 23aastane mees ning said viga. Kiirabi toimetas mõlemad mehed haiglasse. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.