Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-03-14 11:10:27)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 33.

 

Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

13. märtsil teatati, et Lasnamäel varastati 20-aastasel mehel kauba peale laadimise ajal seljakott isiklike esemetega. Tekitatud kahju on 2170 eurot.

 

Harjumaa

 

Kelmus

13. märtsil teatas mees, et tellis 6. detsembril 2022. aastal e-poest www.baltagro.ee autoteljed. Mees pole siiani kaupa kätte saanud. Varaline kahju on 363,90 eurot.

 

Piiriturvalisus

13. märtsil sai 1983. aastal sündinud Ukraina kodanik trahvi 160 eurot, kuna tema tööandja ei olnud tema lühiajalist töötamist Politsei- ja Piirivalveametis registreerinud.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Vargus

13. märtsil avastati, et Põltsamaa vallas asuvast tanklast on varastatud ligemale 916 liitrit kütust. Kahju kokku umbes 1500 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine ühel Iisraeli ja ühel Kõrgõzstani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. märtsil sai politsei teate, et Narva linnas Partisani tänaval asuva kortermaja trepikojas lõi 54-aastane mees 61-aastast naist. Kiirabi vaatas naise kohapeal üle ja haiglaravi ta ei vajanud. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. märtsil sai politsei teate, et Kadrina vallas lõi joobes 36-aastane mees oma 66-aastast ema rusikaga näkku. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Moldova kodanikul, sest inimesel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja ta andis reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

13. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel Usbekistani kodanikku, kelle asjade läbivaatamise käigus avastati temale kuuluv Kasahstani autojuhi ADR tunnistus, mis oli võltsitud. ADR tunnistus võeti hoiule ja inimesel lubati teekonda Venemaale jätkata.

 

13. märtsil kontrollisid Ida prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Ida-Virumaa ettevõtet, et teha kindlaks, kas inimesed viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult. Tuvastati üks inimene, kes oli viibinud Eestis 10 päeva ebaseaduslikult ja töötas ettevõttes ebaseaduslikult. Välismaalasele määrati 100-eurone ja ettevõttele 200-eurone rahatrahv.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai 13. märtsil teate, et Haapsalus Tallinna maanteel asuvas kaupluses ründas 80aastane mees kaupluse turvatöötajat.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.