Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli tudengite olme paraneb (2004-10-25 22:42:39)
Teisipäeval, 26. oktoobril kell 15 taasavatakse Tartus Eesti Põllumajandusülikooli (EPMÜ) ühiselamu "Torn". Tudengikodu ehitati möödunud sajandi 70. aastate teisel poolel.
Aadressil Kreutzwaldi 52 asuv kõrghoone läbis põhjaliku uuenduskuuri ning on nüüd valmis pakkuma eluaset 263 üliõpilasele.

Torni taasavamine tähendab elanike jaoks uut olmekvaliteeti eelkõige turvalisuse ja suurema eraldatuse näol, aga ka rohkem võimalusi, nagu näiteks rattahoidla ja žetooniga külastatav pesumasinaruum.

EPMÜ ühiselamute majandusjuhataja Karl Zeigo sõnul sobib uute ruumide paigutus eriti hästi ülikooli õppima tulnud sõpruskonnale või kursusekaaslastele. Nii saaksid näiteks kaheksa sarnaste huvidega sõpra ühe kinnise sektsiooni, kus köökides ja dušširuumides on tagatud heakord. Turvalisust tõstab oluliselt uudne kaardisüsteem.

Tubade valik on järgmine: kahekohaliste põrandapind on 13 ja 17 m², ühekohaliste suurus piirdub 10 ruutmeetriga. Maksma hakkab koht kahekohalises toas sõltuvalt ruumi suurusest 750–800 krooni. Üksi elada soovijatele on mõeldud 13 ühekohalist tuba üüriga 850 krooni kuus.

Lähinädalatel seab end Tornis sisse ka EPMÜ üliõpilasesindus, kes püüab kolimisega tudengile lähemale tulla.

Allikas: EPMÜ pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.