Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-03-08 10:58:58)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli neli.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kaks joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

7. märtsil teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval tekkis konflikt, mille käigus 48-aastane mees tekitas kehavigastusi 44-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

 

7. märtsil teatati, et Lasnamäel kortermajas tungis 41-aastane mees kallale oma 43-aastasele endisele elukaaslasele. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

 

7. märtsil teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare tee kortermajas tungis 23-aastane mees kallale oma 23-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kinni.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

7. märtsil teatati, et Paldiskis Rae tänaval tekkis konflikt kahe mehe vahel, mille käigus mees tekitas 32-aastasele mehele kehavigastusi. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

7. märtsil koostati 1988. aastal sündinud Ukraina kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks, kuna mees oli viibinud Eestis 33 päeva ebaseaduslikult.

 

7. märtsil koostati 2000. aastal sündinud Gruusia kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati Schengeni sissesõidukeeldu kuueks kuuks, kuna mees oli viibinud Schengeni alal üheksa päeva ebaseaduslikult.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

3. märtsil langes Tartus elav naine kelmide ohvriks, kui müüs Facebooki Marketplace keskkonnas tooteid, sisestas ostja palvel tundmatule veebilehele oma andmed ning kaotas seeläbi 399 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

7. märtsi hommikul sai politsei väljakutse Tartus Kastani tänava eramusse, kus oli tülli ja kähmlema läinud seltskond noori. Politsei pidas kinni 22-aastase mehe, kes viidi esmalt kainenema. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Valgamaa

 

Vargus

7. märtsil avastati, et Otepää vallas on kahest ekskavaatorist ja ühest veokist varastatud ligemale 800-liitrit kütust. Lisaks varastati üks kütusepump. Kahju on 1500 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

7. märtsil anti politseile teada, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas läksid abikaasad ühise alkoholitarvitamise käigus tülli, mille käigus lõi 46-aastane mees naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

 

7. märtsi õhtul teatati politseile, et Sillamäel lõi 48-aastane mees kahte meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

 

7. märtsil sai politsei teate, et Ahtmes Sõpruse tänaval asuvas kortermajas lõi 36-aastane mees elukaaslast. Politseinike saabudes oli mees sündmuskohalt lahkunud.

 

8. märtsi varahommikul sai politsei väljakutse Narva, kus alkoholijoobes elukaaslaste vahel oli puhkenud tüli. Tüli käigus ründas 44-aastane mees naist.. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

7. märtsil sai politsei väljakutse Vinni valda, kus alkoholijoobes 63-aastane mees lõi elukaaslast. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

 

Ähvardamine

7. märtsil sai politsei väljakutse Tapa linna, kus 56-aastane mees ähvardas relvataolise esemega korteris olnud ehitustöölist. Ähvardaja peeti sündmuskohal kinni.

 

Piiriturvalisus

7. märtsil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Gruusia kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

7. märtsil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Ukraina ning ühel Armeenia, Venemaa, Korea ja Iisraeli kodanikel. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai 7. märtsi hilisõhtul teate, et Kuressaare linnas eramus lõi 60aastane mees teist meest. Mehed oli alkoholi tarvitanud. Politsei pidas 60aastase mehe kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA 08.03.2024  teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.