Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-03-07 11:34:19)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 61 varavastast kuritegu, sealhulgas 35 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli üks.

 

Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati üks joobekahtlusega sõidukijuht.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

6. märtsil teatati, et Mustamäel E. Vilde tee korteris lõi joobes 35-aastane mees oma 28-aastast abikaasat.

 

6. märtsil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänava kortermajas tekitas 41-aastane mees viga 28-aastasele mehele.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

6. märtsil tõkestati Luhamaa piiripunktis väljumine ühel Eesti kodanikul, kuna piiriületuseks vajalik pass oli kehtetu. Mees suunati tagasi Eesti Vabariiki ja paluti pöörduda PPA teenindusse dokumendi uuendamiseks.

 

6. märtsil tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise üheksal Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjus seisnes selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

6. märtsil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud koostöös Tööinspektsiooniga Tartumaal nii juriidilisi kui füüsilisi isikuid, et teha kindlaks, kas nad viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult. Kontrolliti 61 juriidilist ning 141 füüsilist isikut. Tuvastati kolm inimest, kelle töötamine oli maksu- ja tolliameti töötamise registrisse kandmata. Nendega tegeleb edasi maksu- ja tolliamet.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kelmus

Politsei poole pöördus 35-aastane mees, kes püüdis läbi tundmatu inimese oma lähedastele välismaale raha kanda. Peale ülekande sooritamist mees aga enam konto omanikuga kontakti ei saanud ning ta jäi oma rahast ilma. Kahju on 2000 eurot. Kelmusjuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kehaline väärkohtlemine

6. märtsi pealelõunal sai politsei väljakutse Sillamäele, kus alkoholijoobes abikaasade vahel oli puhkenud tüli. Tüli käigus lõi mees 60-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei vajanud.

 

Piiriturvalisus

7. märtsil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja kolmel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

6. märtsil sai politsei teate, et kella 17.45 ajal lõi Paikuse alevikus korteris alkoholi tarvitanud 55aastane mees mitmel korral naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Vargus

Politsei sai teate, et 4. ja 5. märtsi vahel on sisse murtud Pärnus Liiva tänaval maja ette pargitud lukustatud sõiduautosse Mazda, millest varastati kohvimasin ja sõiduki dokumendid. Vargusega tekitati kahju 400 eurot. 

 

Läänemaa

 

Kehaline väärkohtlemine

6. märtsil sai politsei teate, et kella 22.40 ajal toimus Haapsalus Lihula maanteel korteris rüselus endiste elukaaslaste vahel, mille käigus tekitati üksteisele kehavigastusi. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.