Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
“Heade värvide linn” ja “Piirdeaiad korda” avalduste esitamise tähtaeg läheneb (2007-07-10 07:16:35)

 

Kampaaniates “Heade värvide linn” ja “Piirdeaiad korda” osalemiseks saab Tartu Linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonda avaldusi esitada hiljemalt 1. augustil.

Kampaania “Heade värvide linn” raames väljastatakse hoonele välisviimistluse pass, mille alusel saab Tartu Linnavalitsusega koostöölepingu sõlminud ettevõtjatelt osta hoone korrastamiseks ehitusmaterjale ja teenuseid kuni 22 protsenti odavamalt. Soodustused kehtivad 1. märtsist kuni 1. oktoobrini 2007.

Kinnismälestiste ja muinsuskaitsealal asuvate hoonete projekte kompenseerib linnavalitsus hoone omanikule kuni 7000 krooni ulatuses projekti maksumusest. Vastav avaldus tuleb esitada hiljemalt 1. augustiks.

Kampaanias “Piirdeaiad korda” osalejad saavad osta soodsalt värve, hekitaimi ja ehitusteenust kampaaniat toetavatest ettevõtetest. Selleks väljastab linnavalitsus piirdeaia rajamiseks ja korrastamiseks tüüplahenduse.

Üle 40 meetri pikkuste piirdeaedade korrastamise ja rajamise kulud kompenseerib linnavalitsus kuni 15 % ulatuses, kuid mitte rohkem kui 15 000 krooni ühe piirdeaia kohta kuludokumentide alusel. Piirdeaed peab olema valmis ja taotlus tuleb esitada hiljemalt 1. oktoobriks 2007.

Avaldusi saab esitada Tartu linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonda aadressil Küüni 5, Tartu. Lisainfot kampaaniate kohta saab telefonil 736 1319 või e-posti aadressil kristi.kurvits@raad.tartu.ee. Samadel kontaktidel palub linnavalitsus teatada ka hoonete või piirdeaedade korrastustööde lõpetamisest.

Oktoobris toimuvad konkursid, kus valitakse välja käesoleval aastal kõige paremini värvitud ja korrastatud hooned ning piirdeaiad, kes saavad linnavalitsuselt ka autasu.

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 05.07.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.