Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-03-06 11:34:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 25.

 

Juhtus neli inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

5. märtsil teatati, et Pirital Pune teel asuvas majas lõi üks mees talle tuttavat 35-aastast meest. Lööja lahkus sündmuskohalt enne politsei saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

5. märtsil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel korteris ründas 48-aastane mees oma elukaaslast, 50-aastast naist. Kiirabi toimetas naise haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Vargus

5. märtsil teatati, et Kesklinnas Villardi tänaval on sisse murtud kauplusesse ja varastatud tehnikat. Esialgne vargusega põhjustatud kahju on 2000 eurot.

 

Harjumaa

 

Asja rikkumine ja hävitamine

5. märtsil teatati, et Saku vallas on üritatud veoauto tagaluuki lahti muukida ning kriimustatud sõiduki keredetaile.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et Tartus Raatuse tänava kortermaja trepikojast varastati lukustamata valget värvi jalgratas Scott. Kahju on selgitamisel. 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Venemaa, ühel Ukraina ja ühel Tšiili kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

5. märtsil sai politsei teate, et Pärnus Suur-Posti tänaval varjupaigas tekkis konflikt, mille käigus 40-aastane mees lõi 66-aastast meest.

 

Kelmus

5. märtsil anti politseile teada, et 26. veebruaril soovis Pärnumaal elav mees soetada paati ja võttis selleks ühendust Facebooki grupis paati müüva mehega. Müüja saatis müügilepingu, mille alusel tasus ostja antud pangakontole 9 999 eurot. Praeguseni ei ole paat ostjani jõudnud ja talle ei ole tagastatud ka paadi eest makstud raha.

 

Vargus

5. märtsil sai politsei teate, et Tori vallas Sindi linnas Pärnu maanteel on täpselt teadmata ajal alates veebruari algusest akna lõhkumise teel tungitud elamusse ja varatatud sealt kolm mootorsaagi ning televiisor. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.