Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu laulupeo esimene eelproov tõi kokku 700 laululast (2024-03-06 05:43:58)


Laulupeo esimene eelproov. Foto: Maanus Kullamaa

Teisipäeva hommikul kogunesid Mart Reiniku koolis Tartu lastekoorid, et alustada lauluproove 22. juunil toimuvaks Tartu laulupeoks.

 

Hommikuses proovis said esmakordselt koos laulda 318 laululast 7 lastekoorist. Aulas oli tunda mõnusat elevust ja suvise laulupeo ootust. Päeva teises pooles harjutasid kokkulaulmist veel 349 lauljat 12 koorist.

 

"Lastekooride laulud on helged ja samas mitmetahulised. Lisaks suvisest noorte laulu- ja tantsupeost hinge jäänud “Sata sata”’le kõlavad ka isamaaline Piret Ripsi “Ei tahagi minna” ning lastekooride raudvara Riho Pätsi “Labajalavalss”,” kirjeldas repertuaari laulupeo kunstiline juht Küllike Joosing. Lisaks esitavad laste- ja poistekoorid ühiselt lapsepõlve ja kodu meenutava Miina Härma laulu. “Selle ilusa loo kogemiseks tasub suvel laulupeole kohale tulla!”

 

Tartu laulupeo eelproovid toimuvad 5. märtsist 4. maini. Järgmseks kohtuvad mudilased homme kell 11 Kambja kultuurikeskuses ning 13. märtsil kell 11 Kõrveküla Põhikoolis. Poistekoori ühisproov toimub 12. märtsil kell 9 Tamme koolis. 

 

Lisainfot laulupeo proovide kohta leiab: https://2024.tartulaulupidu.ee/esinejale/lauljale/eelproovid/

 

Allikas: Tartu LV teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.