Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-03-05 06:13:38)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 35 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 14.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kaheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

4. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänava kortermajas tungis 44-aastane mees kallale 52-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

 

Vargus

4. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas autoremonditöökoja territooriumil lõigati umbes kuuel autol katalüsaatorid läbi. Tekitatud kahju on umbes 4000 eurot.

 

4. märtsil teatati, et Lasnamäe kortermajast varastati Makita raadio, aku ja kaks patareid. Vargusega tekitatud kahju on kokku 425 eurot.

 

Piiriturvalisus

4. märtsil koostati 1990. aastal sündinud Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks, kohaldati Schengeni sissesõidukeeld ning tehti trahvi 160 eurot, kuna mees oli viibinud Schengeni alal 24 päeva ebaseaduslikult.

 

4. märtsil koostati 2003. aastal sündinud Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati Schengeni sissesõidukeeld 3 kuud, kuna naine oli viibinud Schengeni alal 6 päeva ebaseaduslikult.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

Politsei poole pöördus Tartus elav naine, kes müüs Marketplace keskkonnas tooteid. Temaga võttis ühendust potentsiaalne ostja, kes palus toode teele saata Venipak teenusepakkujaga. Ostja andis müüjale juhtnööre, kuidas pakisaatmist kinnitada, peale mida avastas müüja et nii tema kui ka tema lähedase kontolt on peale andmete sisestamist ning erinevatele veebilinkidele vajutamist kadunud kokku 400 eurot. Kelmusjuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

Ööl vastu 5. märtsi murti Tartus Nelgi tänaval sisse korterisse, kust varastati paigaldamist oodanud 15 televiisorit. Kahju ning juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

4. märtsil pöördus Tartu klienditeenindusse Tadžikistani kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel avastati, et mees on seadusliku aluseta viibinud Schengeni viisaruumis 99 päeva. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kehtestati kaheks aastaks sissesõidukeeld.

4. märtsil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud sõiduautost BMW teleskoopsihikuga airsoft relva, mille puhul on tegemist sanktsioneeritud esemega, mida ei tohi Euroopa Liidust Venemaale viia. Ese võeti hoiule ning juhil lubati seejärel oma teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

4. märtsil laekus politseile teade, et Rannu külas asuvasse majja on sisse murtud ning sealt on varastatud metallist ahi. Kahju 1000 eurot.

 

Piiriturvalisus

5. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Venemaa ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

4.märtsil kontrolliti Eestist väljumisel Peruu kodanikku. Selgus, et mees oli viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 90 päeva, nendest kaks päeva Eestis. Talle määrati rahatrahv summas 400 eurot, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati kolmeks aastaks Schengeni sissesõidukeeld. Peale toiminguid lahkus mees Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

4. märtsil anti politseile teada, et märtsi esimestel päevadel on Häädemeeste vallas Võiste alevikus tanklas mitmel korral kasutatud ettevõttele kuuluvat kütusekaarti ilma selle kasutaja teadmata. Tekitatud kahju on 2 872 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.