Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uisuväljak Tartu raeplatsil on avatud pühapäevani (2024-03-01 14:05:17)


Sel nädalalõpul kuni 3. märtsini oodatakse tartlasi raeplatsile 92 päeva kestnud uisuhooaega lõpetama ja viimaseid uisurõõme nautima. Esmaspäeval, 4. märtsil algab uisuväljaku kokkupakkimine.

 

Hooaja jooksul toimus uisuväljakul 25 juhendatud uisutundi, jäähooldust tehti neli korda päevas ehk 368 korda. Uisuväljak ja jõululinn koos partneritega Tartu Noorsootöö Keskusest, Tartu Tervishoiu Kõrgkoolist, Soome Instituudist ja mujalt tõid raeplatsile üle 30 eriilmelise sündmuse ja tuhandeid tartlasi ning Tartu külalisi igas vanuses.

 

Uusi UV- ja ilmastikukindlaid paviljone aitasid ehitada Proplastik OÜ, Lemeks Grupp ja Palmako AS ning Ehitustrust AS. Uisuväljaku partnerid on Giga Ehitus OÜ ja Holttem AS. 

 

Tartu jõululinn koos uisuväljakuga avati 3. detsembril 2023. Jõululinn rõõmustas linlasi kuni 7. jaanuarini, uisuväljak jäi avatuks pikemalt, et talvemõnud raeplatsil kestaks ka kultuuripealinna avamisel ja kuni talvise koolivaheaja lõpuni.

 

Allikas: Tartu LV 01.03.2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.