Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-03-01 14:01:06)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu. Lähisuhtevägivalla teateid oli 23.

 

Juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuht.

 

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

29. veebruaril teatati, et Haaberstis Õismäe tee kortermajas tungis mees kallale oma 36-aastasele naisele. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

29. veebruaril teatati, et Muraste küla elumajas tekkis konflikt 43-aastase mehe ja tema 39-aastase elukaaslase vahel, mille käigus tekitasid nad teineteisele vigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

 

 

Piiriturvalisus

29. veebruaril kontrolliti 1983. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku. Selgus, et ta oli viibinud Eestis ebaseaduslikult 18 päeva. Mehele koostati koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus, Schengeni alale sissesõidukeeldu üheks aastaks ja rahatrahv 100 eurot.

 

29. veebruaril kontrolliti 1996. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Selgus, et mees oli Eestis viibinud ebaseaduslikult 38 päeva. Mehele koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus ning kohaldati sissesõidukeeldu Schengeni alale kolmeks aastaks.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et Põltsamaa vallas on sisse murtud lukustatud hoonesse, kust varastati kaks generaatorit, suitsuahi, kaks tungrauda ja sõrgkangi. Vargusega tekitatud kahju on 840 eurot.

 

Piiriturvalisus

29. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti Leedu numbrimärkidega Volvo veok, mille tuuleklaasil avastasid piirivalvurid ulatusliku mõra. Kuna juhi vaateväli oli vigastuse tõttu piiratud, selgitati talle, et sellise masinaga liikluses osaleda ei või. Autorong suunati korduvülevaatusele.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

29. veebruaril anti politseile teada, et Narvas Tallinna maanteel ründas mees endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

29. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Moldova ja Iisraeli ning ühel Ameerika ja Kirgiisi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Hiiumaa

 

Asja omavoliline kasutamine

29. veebruaril sai politsei teate, et Hiiumaa vallas Hiiesaare külas parklast võttis 35-aastane naine enda kasutada sõiduauto BMW, ilma sõiduauto omaniku loata.

 

Järvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

28. veebruaril sai politsei teate, et Paide linnas Ristiku tänaval lõi 26-aastast meest talle võõras mees. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

 

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.