Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-02-29 05:52:17)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28.

 

Juhtus kaks inimkannatanuga liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati üks joobekahtlusega sõidukijuht.

 

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

28. veebruaril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänava pubis toimus kolme mehe vahel kaklus. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

28. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval tekkis konflikt kahe mehe vahel, mille käigus nad tekitasid teineteisele kehavigastusi.

 

28. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänava kortermajas tungis 28-aastane mees kallale 45-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

 

Vargus

28. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas hotelli spaa riietusruumi lukustamata kapist varastati 3000 eurot.

 

Piiriturvalisus

28. veebruaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 1991. aastal sündinud Lõuna-Aafrika Vabariigi kodanikule, kuna naine oli viibinud Eestis seitse päeva ebaseaduslikult.

 

28. veebruaril kontrollis politsei koos tööinspektsiooniga Harjumaal viibivaid ja töötavaid välismaalasi – ühtekokku neljal erineval aadressil 44 inimest. Kontrolli käigus tuvastati, et kahel Ukraina ja viiel Moldova Vabariigi kodanikul puudus õigus Eestis töötada.

 

28. veebruaril leiti Tallinna lennujaama lennueelse läbivaatluse käigus 1980. aastal sündinud Norra kodaniku pagasist kolm padrunit. Mehel oli kehtiv Norra relvaluba, padrunid võeti ära ning ta lahkus Norra.

 

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Lõuna prefektuuri ööpäevainfo

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

28. veebruaril anti politseile teada, et Sillamäe linnas Pavlovi tänaval asuvas kaupluses lõi 26-aastane mees teist meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

28. veebruaril laekus politseile teade, et Kiviõli linnas on erinevatesse keldriboksidesse luku lõhkumise teel sisse murtud ning varastatud erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on peaaegu 3000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

28. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kaheksal Moldova ning ühel Peruu, Ukraina ja Gruusia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

27. veebruaril anti politseile teada, et 23. veebruaril Pärnu linnas Audru alevikus sõiduautos lõi 21-aastane mees oma abikaasat.

 

28. veebruaril sai politsei teate, et 25. veebruaril Pärnu kesklinnas korteris läks 53-aastane mees kallale oma elukaaslasele.

 

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA 29.02,2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.