Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikoolis paeluvad noori nii majandus- kui maastikuerialad (2007-07-09 10:02:10)


Maaülikoolis on suurimad konkursid, nagu mullugi, ökonoomika ja ettevõtluse, maastikukaitse ja –hoolduse ning maastikuarhitektuuri erialale.

Neli päeva enne riiklikele kohtadele vastuvõtu lõppu on ökonoomika ja ettevõtluse erialal ühele kohale pürgimas ligi 24 noort. Maastikukaitse ja hoolduse erialal on ühele kohale tahtjaid 12 ja maastikuarhitektuuris 11. Ka mullu olid sisseastujate soosikud just needsamad erialad.

Noorte huvi on äratanud ka uus, rakenduskõrghariduslik õppekava tehnotroonika, kuhu on 30 riiklikule õppekohale toodud 63 avaldust.

8. juuli seisuga on Eesti Maaülikooli 457 riigieelarvelisele õppekohale laekunud 1930 avaldust (keskmine konkurss 4.22).

Tasulistele kohtadele on esitatud 869 avaldust. Siingi on eelistused samad: enim on avaldatud soovi majandusarvestuse ja finantsjuhtimise (156 avaldust), maastikuarhitektuuri (70), ökonoomika ja ettevõtluse ning loodusturismi (mõlemad 68 avaldust) õppimiseks.

Riiklikele õppekohtadele saab esitada avaldusi 12. juulini ja tasulisse õppesse 26. juulini.
Kokku esitati mullu 435 kohale 2557 avaldust (üldkonkurss 5.88). Kõige populaarsemaks erialaks oli ökonoomika ja ettevõtlus (22 soovijat kohale).
Tänavune maaülikooli astuja võib valida 29 õppekava vahel.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 09.07.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.