Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hariduslaat toob Tartusse üle 300 haridushuvilise (2024-02-27 14:05:04)


Hariduslaat 2024


Homme algab Tartu hariduslaat, mis toob ülikoolilinna kokku enam kui 300 haridushuvilist üle terve Eesti.

Hariduslaadale tulijaid on kokku 62 erinevast haridusasutusest ja esindatud on nii põhikoolid, gümnaasiumid, lasteaiad, kõrgkoolid kui ka noortekeskused, huvikoolid, eraettevõtted ning mitmed muud asutused, kes tegelevad hariduse või noortega. "See, et ühele üritusele on kokku tulnud nii eripalgeline kooslus iseloomustab hästi meie tänavuse hariduslaada teemat: „Koos liigume kaugemale“," sõnas ürituse korraldaja, Tartu Kivilinna Kooli direktor Karin Lukk.

Hariduslaadal toimub kokku 31 õpituba ja teemade ring on väga lai. "Osalejate valikuid vaadates tundub see olevat hea, sest igasse õpituppa jagub paraja grupi suuruses inimesi. Enam huvi pakkuvad teemad puudutasid nii õppija toetamist kui ka juhtimisküsimusi, näiteks õpilase arengu ja õppimise toetamine tunnetusprotsesside kaudu või vestlused juhi tööriistakastis," kommenteeris Lukk. "Rohkem taheti teada ka erinevatest koostööprogrammidest, mis ühendavad formaalse ja mitteformaalse õppimise, näiteks haridusasutuse koostöö raamatukoguga, erahuvikooliga või teiste partneritega."

Haridusrikka päeva avab Tartu linnapea Urmas Klaas, kes annab kaasa head soovid õppimist täis päevaks ning laadakogemus päädib pärastlõunal kultuurilise kulminatsiooniga: osalejad saavad kuulata Mari Kalkunit või seigelda muinasjuttudes koos Piret Pääri ja Kulno Malvaga.

Juba kuuendat aastat toimuvat Tartu hariduslaata korraldavad LP-võrgustiku ja õpikogukondade koolid ning lasteaiad koostöös Tartu Linnavalitsuse haridusosakonnaga.

Rohkem infot https://www.facebook.com/tartuharidusfestival/

 

Allikas: Tartu LV 26.02.2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.