Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikool ootab kolmapäeval gümnasiste avatud uste päevale (2024-02-26 13:48:29)


Sel kolmapäeval, 28. veebruaril kell 12 on kõik ülikoolipürgijad oodatud Tartusse Eesti Maaülikooli avatud uste päevale, kus saab lähemalt tutvuda maaülikooli erialade ja sisseastumistingimustega.

 

Kuigi uute üliõpilaste vastuvõtt eestikeelsetele õppekavadele algab Eesti Maaülikoolis alles 3. juunil, on just kevadisel koolivaheajal saanud tavaks tutvustada õppimisvõimalusi kõikidele huvilistele, kes on seadnud sihiks kõrghariduse omandamise.

 

Õppeosakonna juhataja Ina Järve sõnul ootab maaülikool sel aastal tudengeid õppima ka täiesti uuele bakalaureusetaseme õppekavale – Ringbiomajandus. „See õppekava sündis meil otseselt turu nõudlusest. Ettevõtted ja organisatsioonid vajavad järjest enam spetsialiste, kes aitaksid neil üle minna kestlikemaile tootmis- ja tarbimismudelitele. Ringbiomajanduse õppekaval saab hea ettevalmistuse, kuidas leida ja luua keskkonnasõbralikke innovaatilisi lahendusi bioressursside ja tekkinud kõrvalsaaduste tõhusamaks kasutamiseks. Seega haakub see väga hästi maaülikooli kompetentsidega,“ sõnas Järve. 

 

Avatud uste päeval saab viie tunni jooksul aimu nii õpetatavatest erialadest kui ka sellest, mida tudengielu maaülikoolis tähendab. Päev algab kell 12 pooleteisetunnise ülevaatega maaülikoolis õppimisest, kus sõna saavad ka praegused üliõpilased. Seejärel saavad kõik huvilised tutvuda messialal õppekavade ja tudengiseltsidega. Paralleelselt toimuvad töötoad ja miniloengud, milles osalemiseks tuleb eelnevalt registreeruda. Avatud uste päeva lõpetavad ekskursioonid maaülikooli õppehoonetesse.

 

Maaülikooli saab sel aastal gümnaasiumihariduse baasilt tulla eesti keeles õppima 18 bakalaureuse, rakenduskõrghariduse või integreeritud õppe õppekavale põllumajandusest, toiduainete tehnoloogiast, keskkonnakaitsest, maamajandusest kuni metsanduse, veterinaaria ning inseneeria ja ehituseni. Magistriõppes on eestikeelseid õppekavasid 16. Maaülikooli õppima tuleku kohta saab lugeda lähemalt siit: https://www.emu.ee/sisseastujale/.

 

Avatud uste päev toimub 28. veebruaril kell 12-17 Eesti Maaülikooli Tehnikamajas (Fr. R. Kreutzwaldi 56, Tartu). Loe lähemalt: https://www.emu.ee/sisseastujale/avatud-uste-paev/

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 26. veebruari 2024 eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.