Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-02-22 12:06:32)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 32.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

21. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas kortermajas tekitas 31-aastane naine kehalisi vigastusi 22-aastasele naisele ja 32-aastasele mehele. Politsei pidas naise kinni.

 

21. veebruaril teatati, et Kesklinnas kasiinos tungis 36-aastane mees kallale 43-aastasele mehele. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

21. veebruaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänava kortermajas tungis 30-aastane mees kallale oma 32-aastasele elukaaslasele. Konflikti juures viibis ka laps. Politsei pidas mehe kinni.

 

Piiriturvalisus

19. veebruaril saabus Eestisse Itaaliast kaks Gambia Vabariigi kodanikku: 1994. aastal sündinud mees ja 1996. aastal sündinud naine. Naisel puudus alus Eesti Vabariiki saabumiseks ja mehel oli tähtajaline elamisluba, mis väljastati talle Itaalias. Eestisse saabudes puudusid neil igasugused rahalised vahendid ning ajutine viibimiskoht. Mehel piirati ja lühendati ühekordselt viibimisõigust ning mõlemale koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja rakendati kolmeaastane sissesõidukeeld Eesti Vabariiki.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei teate, et Elva vallas lõi 56-aastane mees oma 87-aastast isa. Kiirabi viis isa haiglasse ning politseinikud pidasid poja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Valgamaa

 

Vargus

21. veebruaril teatati politseile, et Tõrva vallas Piiri külas on roomikekskavaatorist varastatud kütust ja tankimispump. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine 12 Moldova ja ühel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Kohtla-Järvel elav mees, kellele loodi eelmisel aastal Facebookis vale ettekujutus investeerimisest Binance platvormil, millega lubati suurt kasumit. Kelmusega tekitatud kahju 24 600. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

21. veebruaril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

21. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril andis 47-aastane mees politseile teada, et 18. veebruaril Märjamaa vallas Rangu külas lõi teda talle võõras mees. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Saaremaa

 

Arvutikelmus

21. veebruaril andis Saaremaal elav naine politseile teada, et 2. veebruaril helistas talle vene keelt kõnelev mees ja pakkus talle oma investeeringute väljavõtmise võimalust. Selleks pidi naine arvutisse laadima AnyDesk rakenduse ja sisestama enda tuvastamiseks PIN-koodid. Hiljem selgus, et naise nimele oli võetud laenu ja tehtud tema pangakontolt ülekandeid välisriigi kontodele. Tekitatud kahju on 3 273 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.