Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-02-16 06:43:38)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 30.

 

Juhtus üks inimkannatanutega liiklusõnnetus. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

15. veebruaril teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare tee garaažist varastati tööriistad, sularaha ja nugade komplekt. Vargusega tekitatud kahju on umbes 2300 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Põlvamaa

 

Vargused

Ööl vastu 15. veebruari lõhuti Kanepi vallas maamaja uks ja selle kõrvalhoone aken. Mõlemas hoones käidi sees. Muuhulgas viidi kaasa üks kanister. Samal päeval sai politsei Kanepi vallast teisegi teate, et murti sisse remondihalli. Politseipatrull fikseeris sündmuskoha ning kogus sealt vajalikud tõendid. Mõlema kuriteo toimepanemises peeti kahtlustatavana kinni neli meest. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et Tartus Riia tänava kaubanduskeskusest varastati erinevaid ehteid. Kahju on 254 eurot.

   

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kahel Moldova kodanikul, kuna neil puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki. Välismaalasetele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaale.

15. veebruari hommikul saabus Venemaalt Koidula piiripunkti Soome numbrimärgiga sõiduauto Ford, mille kontrollimisel avastasid tolliametnikud masinast peidetuna 2141 grammi tubakatoodet. Maksu- ja tolliamet alustas juhtunu osas menetlust ning peale esmaseid toiminuid lubati juhil oma teekonda jätkata.

16. veebruari varahommikul saabus Venemaalt Koidula piiripunkti sõiduauto Mitsubishi, mille roolis oli Leedu kodanik. Reisija ja tema pagasi läbivaatusel avastasid tolliametnikud isiklike asjade seast salataskutesse peidetuna 1800 jaemüügipakendit erinevate köögivilja ja lillede seemnetega, kogukaaluga 6,450 kilogrammi. Reisijal ei olnud ette näidata fütosanitaarsertifikaati seemnete kohta, mistõttu oli tegu tollieeskirjade rikkumisega. Seemned võeti hoiule ja inimese suhtes alustati menetlust.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

15. veebruaril helistas politseisse Narvas Rahu tänaval elav 23-aastane naine, kes andis teada, et tema joobes elukaaslane lõi teda. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

15. veebruaril sai politsei teate, et Narvas Kerese tänaval lõi mees korduvalt oma 34-aastast abikaasat. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

15. veebruaril teatati politseile, et Rakveres Viru tänaval murti sisse majja, kust esialgsetel andmetel varastati lauahõbedat ja ehteid. Vargusega tekitatud kahju on umbes 7500 eurot. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

15. veebruaril kontrolliti India kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et inimene oli seadusliku aluseta viibinud Schengeni territooriumil 29 päeva ning neist kõik Eestis. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati sisenemiskeeld kolmeks kuuks ja rahatrahv 100 eurot.

 

16. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariigist väljumisel Usbekistani kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et inimene oli seadusliku aluseta viibinud Schengeni territooriumil 308 päeva ning neist neli Eestis. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati sisenemiskeeld kolmeks aastaks ja rahatrahv 200 eurot. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus

15. veebruaril andis Pärnumaal elav mees politseile teada, et soovis detsembris osta soov.ee veebilehelt leitud kuulutuse müüdavat mängukonsooli. Mees kandis müüjaga kokku lepitud summa müüja antud arveldusarvele, kuid soetatud m pole praeguseni saanud ja talle pole tagastatud ka tasutud rahasummat. Tekitatud kahju on 300 eurot.

 

Saaremaa

 

Kelmus

14. veebruaril andis Saaremaal elav mees politseile teada, et soovis osta mobiile.de portaalist leitud müügikuulutuses toodud sõidukit. Mees kandis talle edastatud arve alusel müüjale 1 400 eurot, kuid sõidukit ta seni kätte saanud ei ole.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.