Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-02-14 13:09:42)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 52 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetus. Juhtimiselt kõrvaldati kuus joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril teatati, et Lasnamäel Ümera tänava kortermaja ees tungisid kaks seni tuvastamata meest kallale 27-aastasele mehele. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Vargus

13. veebruaril varastas 45-aastane mees Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuvast Sportlandist 320 eurot maksva jope. Politsei pidas mehe kinni.

  

Piiriturvalisus

13. veebruaril koostati 2001. aastal sündinud Aserbaidžaani Vabariigi kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks hiljemalt 27. veebruaril ning kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kolmeks kuuks. 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Põlvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril sai politsei väljakutse Põlvas Oja tänavale, kus alkoholi tarvitanud elukaaslased olid omavahel tülli läinud. Tüli käigus lõi mees oma kaaslast. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas Võru politseimajja. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses. 

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine ühel Ukraina kodanikul, kuna tal puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks oma reisi eesmärki. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril sai politsei väljakutse Narvas Vaksali tänavale, kus kaks meest olid rongijaamas rääkima tulnud seal oodanud 36-aastase mehega. Mees võõrastega vestelda ei soovinud ning seepeale lõid võõrad mehed teda. Peale konflikti mehed põgenesid. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Moldova, kahel Venemaa, ühel Valgevene, ühel Kasahstani ja ühel Usbekistani kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

13. veebruaril anti politseile teada, et viimase pooleteise kuu jooksul on Tori vallast Nurme külast varastatud avariiline sõiduauto Ford Mondeo Turnier registreerimisnumbriga 065TKR. Vargusega tekitatud kahju on 800 eurot.

 

Kelmus

13. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 6. veebruaril sai Pärnus elav mees sõnumi, mis oli näiliselt saabunud Omnivalt ja millega paluti tasuda paki eest tollimaks. Lingile vajutades tuli sisestada oma pangakaardi andmed, mida mees ka tegi. Hiljem avastas mees, et tema pangakontolt oli tehtud 227 euro suuruses summas makseid tema teadmata.

 

Saaremaa

 

Vargus

12. veebruaril andis 62-aastane naine politseile teada, et 9. veebruari pealelõunal avastas ta, et tema kasutuses olnud sõidukis asunud käekotist oli varastatud talle kuulunud rahakott. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.