Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-02-13 06:04:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 117 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 39 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Juhtus üks inimkannatanutega liiklusõnnetus. Juhtimiselt kõrvaldati kaheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

12. veebruaril teatati, et Lasnamäel Virbi tänaval tekkis peale liiklusõnnetust konflikt, mille käigus 31-aastane mees tõukas 35-aastast meest.

 

Vargus

12. veebruaril teatati, et Mustamäe Prismas 36-aastane mees varastas tahvelarvuti ja energiajoogi. Tekitatud kahju on 510 eurot ja 29 senti.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

12. veebruaril pöördus politseisse Tartus elav 22-aastane naine, kes sai kaupa tellides petta. Ta tellis internetist õhkvedrustuse ning tegi kauba eest makse välismaisele pangakontole. Peale makset naisele kaupa ei saadetud ning müüjaga ta ühendust enam ei ole saanud. Kahju 550 eurot.

  

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kuuel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

12. veebruaril kontrolliti Koidula piiripunktis Eestisse sisenemisel Venemaa kodanikku. Mees juhtis autorongi, mis koosnes Eesti registris olevast veoautost ja Soome registris olevast haagisest. Kontrolli käigus selgus, et juhi esitatud Soome registreerimistunnistus oli täielikult võltsitud. Võltsitud registreerimistunnistus võeti hoiule ja haagis paigutati tolliplatsile kuni originaaldokumendi esitamiseni. Mees koos veoautoga jätkas teekonda Eestisse.

 

12. veebruaril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel Leedu autorongi, mida juhtis Valgevene kodanik. Mees esitas piirivalvuritele Leedu sõiduki registreerimistunnistuse ja Leedu haagise ajutise registreerimistunnistuse. Selgus, et sõidukil puudus kindlustus ning Leedu haagise ajutine registreerimistunnistus oli võltsitud.  Dokumendiekspert koostas võltsitud dokumendi kohta dokumendi uurimise akti ja edastas info uurijatele.

 

12. veebruaril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel Leedu autorongi, mida juhtis Valgevene kodanik. Selgus, et juhi poolt esitatud veoki registreerimistunnistus oli võltsitud, registreerimine oli peatunud ning sõidukil puudus kindlustus. Dokumendiekspert koostas võltsitud dokumentide kohta dokumendi uurimise aktid ja edastas info uurijatele.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargus

12. veebruaril teatati, et Kohtla-Järve linnas asuvast kauplusest varastati hinnalisi alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on 254 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Rakvere vallas elav naine, kes oli saanud telefonikõne väidetavalt politseinikult. Ametnik olla naisele väitnud, et tema hallatava korteriühistu pangakontol toimuvad kahtlased tehingud ning nende peatamiseks jagati naisele juhtnööre. Hiljem avastas naine, et on petta saanud ning korteriühistu pangakontolt on tehtud ülekandeid ligema 30 000 euro ulatuses. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Ameerika, ühel Ukraina, ühel Gruusia ja kahel Armeenia kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargused

12. veebruaril anti politseile teada, et 11. veebruari õhtul täpselt teadmata ajal murti Pärnus A. H. Tammsaare pst jõusaalis lahti garderoobikapp ja varastati sealt spordikott koos isiklike esemetega. Tekitatud varaline kahju on 1 285 eurot.

 

12. veebruaril anti politseile teada, et 7. veebruaril varastati Pärnus Papiniidu tänaval kaubanduskeskuse kauplusest erinevaid meeste ja naiste riideid. Tekitatud varaline kahju on ligi 600 eurot.

 

Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. veebruaril sai politsei teate, et Saaremaa vallas Kudjape alevikus korteris läks 34-aastane joobes mees kallale enda elukaaslasele. Politsei pidas alkoholijoobes 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.