Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu LV: Tartu 2024 laulu- ja tantsupeo piletimüük algab 13. veebruaril (2024-02-09 13:25:05)


Tartu laulupidu. Foto: Kristina Haas
 

Tartu 2024 laulu- ja tantsupeo piletimüük algab 13. veebruaril

 

Sel suvel toimub Tartus ligi 15 000 osalisega laulu- ja tantsupidu, mille piletid tulevad müüki teisipäeval, 13. veebruaril kell 12 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides.

 

Kultuuripealinn täitub 16. kuni 22. juunini lauljate, tantsijate ja muusikutega, et jutustada ühine lugu sellest, kuidas teeb juurte hoidmine ja väärtustamine päriselt õnnelikuks. Tantsumurule tulevad tantsijad kokku üle kogu Tartumaa, lauljaid ja muusikuid jõuab peole aga pea igast Eesti paigast.

 

“Laulukoore on meie peole registreerinud tõesti üle kogu Eesti, isegi Saaremaa ja Hiiumaa on esindatud. Meil on väga hea meel, et laulupeo sünnilinn meelitab kohale lauljaid ka kaugemalt ning tänu sellele saame Tartu laulukaare all kuulda sadade kooride kaunist kõla,” rääkis laulupeo projektijuht Sander Tamm.

 

Tantsupeole pääsevad kõik Tartumaa rahvatantsukollektiivid. “Kohalikul peol saame alati tantsijaid rõõmustada, sest kõrvale ei jää keegi. Toimuvad küll ettetantsimised, kus vaatame koos üle tekkinud küsimused ja ühtlustame tantse, ent hindamist ei toimu,” kirjeldas protsessi projektijuht Ave Rosenberg.

 

Piletimüük algab 13. veebruaril kell 12 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides laulupeole, tantsupeo kahele etendusele, koorikontserdile “Rohkest õnnista” ja kontsert-etendusele “Mul kõige armsam”. Müüki lähevad nii üksikpiletid, perepiletid kui kombopiletid. Kombopilet võimaldab soetada korraga soodsama pileti nii laulu- kui tantsupeole.

Sündmuste ja piletiinfoga saab lähemalt tutvuda kodulehel tartulaulupidu.ee/.

 

Pileteid saab osta:  Tartu 2024 laulu- ja tantsupidu / Tartu 2024 Song and Dance Celebration - Piletilevi.ee 

 

Allikas: Tartu LV 9.02.2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.