Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PTA: reisilt kaasa võetud toit, loomad, seemned ja taimed ei pruugi sinuga koju jõuda (2024-02-09 06:23:41)


8.–10. veebruaril osaleb Põllumajandus-ja Toiduamet turismimessil Tourest, et jagada teadmisi keelatud ja piiranguga toodete kohta reisija pagasis.

 

Põllumajandus- ja Toiduamet on ühisstendil koos Maksu- ja Tolliametiga. Jagame infot nii lemmikloomadega reisimise kui ka toidu ning taimede üle piiri toomise kohta. Maksu- ja Tolliameti eksperdid teavitavad messikülastajaid tollieeskirjadest nii Euroopa Liidu liikmesriikides liikudes kui ka väljastpoolt liitu Eestisse või liidu välisesse riiki suundudes.  

 

Nii nagu eelnevatel aastatel, saab ka tänavu Põllumajandus- ja Toiduameti ning Maksu- ja Tolliameti boksis mängida kohvrimängu, mis õpetab selgeks, millised piirangud on taimede, puu- ja köögiviljade, seemnete, toiduainete ning muude kaupadega reisimisele. Ootame külastajaid osalema teadlikkuse uuringus, milles osalenute vahel loosime iga päev välja kaks meenekotti. Neljapäeval kell 16 saab iga messikülastaja osa võtta laval toimuvast auhinnamängust “Mis on sinu reisikohvris?”, mille võitja saab premeeritud.

 

Jagame osalejatele trükiseid muu hulgas lemmikloomadega reisimise ning toidu ja taimede sujuva ja probleemivaba piiriületuse kohta.

 

Neljapäeval ja reedel õhtupoole ning laupäeval kell 13–15 saab meie boksis näha ka tollikoeri.

 

Tourest 2024 toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses 8.–10. veebruarini ja on kõigil päevadel avatud kella 10st 18ni.

 

Allikas: Põllumajandus- ja Toiduameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.