Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikool toob 8. veebruaril kokku insenerivaldkonna tipptegijad   (2024-02-07 12:02:35)


Maaülikooli tudengid pneumaatika praktikumis


Neljapäeval, 8. veebruaril 2024 toimub Eesti Maaülikooli tehnikamajas insenerivaldkonna infopäev “Insener - kellele, milleks ja kuidas?”. Infopäeva eesmärk on arutleda insenerihariduse, selle tulevikusuundade ja võimalike koostöökohtade üle ning tutvustada ettevõtjatele Eesti Maaülikooli pakutavaid võimalusi ning valdkonna edulugusid.  

 

"Insenerivaldkonna infopäev on hea võimalus tuua meie partnerorganisatsioonid, ettevõtjad ja maaülikooli esindajad ühise laua taha, et avada dialoog insenerihariduse olulisusest, tulevikuväljavaadetest ja võimalikest koostöökohtadest. Ühine mõttevahetus mitte ainult ei suurenda teadlikkust inseneriteadustest, vaid paneb loodetavasti aluse ka nende erialade jõudsale arengule,” sõnas Eesti Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi õppedirektor Margus Arak.  

 

Infopäeva raames annab Andri Haran majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist ülevaate inseneride ettevalmistusest tööstuspoliitika valguses, Veljo Konnimois Eesti Tööandjate Keskliidust jagab vaadet insenerihariduse tulevikule ning Margus Haidak haridus- ja teadusministeeriumist räägib, kuidas saavutada muutust MATIK õppes. Maaülikooli panusest inseneride ettevalmistusse räägib metsanduse ja inseneeria instituudi õppedirektor Margus Arak ning valdkonna edulugusid jagavad õppetoolide esindajad. Paneelarutelus kõnelevad inseneriharidusest Margus Haidak, Andri Haran, Veljo Konnimois, Mati Raamat, Enn Kerner ja Margus Arak. Infopäeva lõpus toimub ringkäik tehnikamaja laboritesse. Päevakavaga saab tutvuda Eesti Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi kodulehel.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 7. veebruar 2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.