Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-02-07 06:11:16)


Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

5. veebruaril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel kortermajas lõi 44-aastane naine haamriga oma alkoholijoobes 49-aastast meest. Politsei pidas naise kinni. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

5. veebruaril teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval 20-aastane naine lõi noaga 53-aastast naist. Politsei pidas naise kinni. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Kelmus

5. veebruaril teatas 33-aastane mees, et tema deebetkaarti on kasutatud ebaseaduslikult teenuste ostmiseks summas 1002,4 eurot.

 

Harjumaa

 

Ähvardamine

5. veebruaril teatati, et Maardu linnas Nurga tänaval 38-aastane mees ähvardas trepikojas 40-aastast naist noaga. Politsei toimetas mehe raviasutusse. Juhtumi asjaolud selgitamisel.

 

Juhtumid piiril

5. veebruari tehti 1953. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul ja kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kaheks aastaks ja kolmeks kuuks, sest mees viibis Schengeni viisaruumis ebaseaduslikult 116 päeva.

 

5. veebruaril tehti 1961. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul ja kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kaheks aastaks ja kolmeks kuuks, sest mees viibis Schengeni viisaruumis ebaseaduslikult 116 päeva.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

Politseisse laekus teade, et 30. jaanuaril varastati Tartus Vabriku tänaval asuvast korterist 39-aastasele naisele kuuluv kuldkett koos medaljoniga. Kahju kokku 1700 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseisse laekus teade, et 26. jaanuaril Juula külas ühise koosviibimise ajal läks 22-aastane mees kallale 18-aastast mehele.

 

Valeraha teated

Politseile laekus teade, et Tartu sularahakeskuses avastati kaks võltsimistunnustega 2-eurost münti. Mündid saadeti ekspertiisi

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

5. veebruaril anti politseile teada, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval tekkis 58-aastase ja 60-aastase mehel alkoholitarvitamise käigus füüsiline konflikt, mille tagajärjel said mõlemad osapooled vigastusi. Mehed toimetati esmaabi saamiseks haiglasse, mille järel pidasid politseinikud 60-aastase mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

5. veebruaril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

5. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Moldova, kahel Venemaa ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargused

5. veebruaril anti politseile teada, et kahe nädala jooksul täpselt tuvastamata ajal on Põhja-Pärnumaa vallas Allikõnnu külas välisseina lõhkumise teel sisse tungitud ettevõtte garaaži ja varastatud erinevaid kombainidega seotud tööriistu. Tekitatud varaline kahju on ligi 2 600 eurot.

 

5. veebruaril anti politseile teda, et 2. veebruaril varastati Pärnus Rohu tänaval korterelamu koridorist lukustamata meeste jalgratas Madison 28 Quest. Tekitatud varaline kahju on 500 eurot.

 

Omastamine

5. veebruaril andis Lääneranna vallas elav naine politseile teada, et 10. jaanuaril omastas tuttav 47-aastane mees naisele kuuluva sülearvuti Lenovo. Tekitatud varaline kahju on 700 eurot.

 

Arvutikelmus

5. veebruaril anti politseile teada, et ettevõte tegi jaanuaris Ethereum krüptoraha rakenduse vahendusel tehinguid digitaalsete varade äri tegevust pakkuval Ledger Enterprise platvormil, kuid tehingute käigus muudeti ettevõtte esindaja nõusolekuta tehingu tegemise aadressi. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

 

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

5. veebruaril anti politseile teada, et Pärnus kaupluses avastas teenindaja valeraha tunnustega 50-eurose kupüüri.

 

Raplamaa

 

Kelmus

5. veebruaril anti politseile teada, et 18. jaanuaril soovis Raplas elav mees osta veebilehelt soov.ee Makita tööriistakomplekti müügikuulutuse ning kandis müüja pangakontole selle eest kokkulepitud rahasumma. Mees ei ole praeguseni kaupa kätte saanud ja talle pole tagastatud ka kauba eest makstud raha. Tekitatud varaline kahju on 320 eurot.

 

Saaremaa

 

Omastamine

5. veebruaril anti politseile teada, et Saaremaal on ettevõtte töötaja paari kuu jooksul omastanud ettevõttele kuuluvat raha. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.