Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toiduteadlane: toitu võiks hapendada aasta läbi (2024-02-01 06:32:48)


Toiduteadlane Rain Kuldjärv:  "Vanasti hapendati eelkõige selleks, et köögiviljad, mis sügisel valmis said, säiliks üle talve," 

Kuldjärv jagas ka lihtsat hapendamise retsepti: koori köögiviljad ära, lisa juurde küüslauk ja till ning  pane see kõik purki. Seejärel kalla peale liiter vett, kaks supilusikatäit soola, üks supilusikatäis suhkrut ja üks teelusikatäis 30 protsendilist äädikat. Vett võib soojendada, aga keetma ei pea.

Tervet artiklit loe: 

https://novaator.err.ee/1609238562/toiduteadlane-toitu-voiks-hapendada-aasta-labi

 

Allikas: Novaator.err.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.