Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2024-01-31 05:50:37)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 37 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 23.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 14 joobekahtlusega sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Ähvardamine

30. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval mees ründas ning ähvardas naist. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril teatati, et Maardu linnas elumajas tekkis konflikt 34-aastase mehe ja 38-aastase naise vahel, mille käigus tekitasid nad teineteisele vigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

 

Juhtumid piiril

30. jaanuaril kohaldati Schengenisse sissesõidukeeld Istanbulist Tallinna lennujaama saabunud 1992. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta toimetati kuni tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

 

30. jaanuaril leiti Tallinna lennujaama lennueelse läbivaatluse käigus 1986. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodaniku pagasist keelatud nukirauad. Mehelt võeti ese ära, talle tehti väärteoprotokoll ning ta lahkus lennuga Riiga.

 

30. jaanuaril kontrolliti Tallinnas ja Harjumaal viibivaid ja töötavaid välismaalasi - ühtekokku 16 erineval aadressil 17 inimest. Kontrolli käigus tuvastati, et Eestis viibimise aluseid on rikkunud 1988. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kelle viisavaba viibimisaeg lõpetati ennetähtaegselt ning 1986. aastal sündinud Kõrgõzstani Vabariigi kodanik, kes toimetati kinnipidamiskeskusesse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

30. jaanuaril tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kuuel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks või nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril anti politseile teada, et Rakveres Laial tänaval lõi mees konflikti käigus enda elukaaslast, kes sai viga. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

30. jaanuaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Moldova ning ühel Armeenia, Gruusia, Venemaa, Iisraeli ja Valgevene kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus

29. jaanuaril andis Pärnumaal elav naine politseile teada, et 17. jaanuaril helistas talle mees, kes esitles end pangatöötajana ja ütles, et naise kontole hakatakse laenu võtma, mistõttu peab ta kohe oma pangakonto sulgema ja avama teises pangas uue konto. Naine tegi seda mehe juhendamisel ja kandis oma seniselt pangakontolt raha uuele avatud pangakontole. Sealt on hiljem tehtud tema teadmata ülekandeid ja võetud välja ka sularaha. Tekitatud kahju on esialgsel hinnangul 5 000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.