Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kolmapäeval algav sTARTUp Day 2024 ühendab ettevõtluse kultuuriga (2024-01-24 06:43:11)


sTARTUp Day 2023. Foto: Kiur Kaasik


24. jaanuaril algab Baltimaade suurim ärifestival sTARTUp Day, mis toob kolme päeval jooksul Tartusse ligi 3500 ettevõtjat ja ettevõtlushuvilist.

 

Kaheksandat korda toimuv ärifestival leiab tänavu aset Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 avanädalal. “Usun, et võimalus korraldada festivali vahetult enne kultuuripealinna avapidustusi annab seekordsele sTARTUp Dayle erilise atmosfääri. Saame tutvustada külalistele Tartut ühtaegu nii atraktiivse ettevõtluskeskkonnana kui särava kultuurieluga linnana,” räägib sTARTUp Day peakorraldaja Mart Lättekivi.

 

Tartu 2024 on ka tänavuse sTARTUp Day üks kaaskorraldajatest ning festivali esimese päeva lavaprogrammist leiab teemaploki, mis tõukub kultuuripealinna kunstilisest kontseptsioonist “Ellujäämise kunstid”.

 

Samuti võetakse esimesel festivalipäeval luubi alla süvatehnoloogia ja teaduspõhine innovatsioon ning kohanemine keeruliste majandusoludega. Näiteks räägib Tartu Ülikooli arendusprorektor Tõnu Esko ülikooli rollist majandusarengus ning Kelly Chen NATO innovatsioonifondist süvatehnoloogia tähtsusest tuleviku väljakutsete lahendamisel. Festivalipäeva avab vestlus president Alar Karisega.

 

Teisel festivalipäeval võetakse laval fookusesse turundus ja bränding, organisatsioonikultuur ning tööõnne temaatika, samuti jõuavad kuulajate ette inspiratsioonilood isiklikest ja professionaalsetest kannapööretest.

 

Lisaks saab sTARTUp Day põhipäevadel osaleda poolesajal praktilisel seminaril, kus käsitletakse teemasid juhtimisest turunduseni. Festivali pitching-laval näeb regiooni lootustandvamaid iduettevõtteid ning demoalal saab tutvuda üle 60 innovatiivse organisatsiooniga. 

 

Kolmapäevasel eelürituste päeval toimub enam kui 25 eriilmelist kõrvaüritust üle linna, sealhulgas eriprogrammid juhtidele ja investoritele.

 

Tutvu sTARTUp Day 2024 programmiga: https://www.startupday.ee/program/schedule

 

sTARTUp Day on Tartus 24.-26. jaanuaril 2024 toimuv ärifestival, mille kaaskorraldajateks on Tartu linn, Tartu Ülikool, Tartu Teaduspark, Contriber, Tartu Biotehnoloogia Park, Tartu Ärinõuandla, Tartu Loomemajanduskeskus ja Swedbank.

 

 

Allikas: MTÜ sTARTUp Day pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.