Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-01-24 06:35:08)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 54 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

 

Eile hukkus liiklusõnnetuses üks inimene. Juhtimiselt kõrvaldati 17 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

22. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tn korteris alkoholi tarvitanud 44-aastane mees lõi oma 34-aastast endist elukaaslast. Mõlemad osapooled viidi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

 

Harjumaa

22. jaanuaril teatati, et Maardus Sõlmheina teel majas 36-aastane naine keeldus lahkumast ning ründas oma 31-aastast endist elukaaslast. Mõlemad osapooled olid joobes. Politsei pidas naise kinni.

 

Juhtumid piiril

22. jaanuaril teatati, et G4S avastas Tallinna lennujaamas reisijate turvakontrollis mehe jope taskust padruni. Põhja prefektuuri ametnikud kontrollisid meest. Tegemist oli 1975. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikuga, kellel on kehtiv relvaluba. Mehe väitel unustas ta padruni taskusse. Padrun võeti akti alusel mehelt ära, võeti seletuskiri ja ta lahkus Milanosse.

 

22. jaanuaril soovis Tallinna lennujaamast Dublinisse suunduda 1963. aastal sündinud Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodanik. Mehe Eesti Vabariigi isikutunnistus on PPA poolt 11. veebruaril 2022. aastal kehtetuks tunnistatud. Dokument võeti isikut tõendava dokumendi kontrollimiseks võtmise tõendiga mehelt ära. Mees jõudis lennule.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

22. jaanuari varahommikul kontrolliti Koidula piiripunktis riigist väljumisel Eesti numbrimärkidega Volvo veokit ning selle kabiinist avastati sohvrile mitte kuuluv juhikaart. Teisele inimesele kuluv juhikaart võeti hoiule ning peale menetlustoiminguid lubati juhil ühes autorongiga suunduda Venemaale.

 

22. jaanuari hommikul avastasid piirivalvurid Pihkva järvel ebaseadusliku piiriületuse. Piirivalve mootorsaanitoimkond pidas piiririkkuja kinni ning ta toimetati menetlustoiminguteks kordonisse. Riigipiiriseadust rikkunud saanijuhile määrati rahatrahv, misjärel lubati inimene tagasi järvele.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

22. jaanuaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Venemaa, kahel Kirgiisi ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa

 

Kelmus

19. jaanuaril andis Saaremaal elav mees politseile teada, et ta soovis osta auto24.ee veebilehel müügikuulutuses toodud traktorit ja kandis kokkulepitud pangakontole ettemaksu 1 100 eurot. Pärast seda ei ole mees aga müüjaga enam ühendust saanud, pole saanud lubatud traktorit ning talle pole tagastatud ka ettemaksuna tasutud raha.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.