Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Restoranid avaldasid kümnendat korda toimuva maitseelamuste kuu „Maitsev Tartu“ erimenüüd (2024-01-23 12:08:54)


Foto: Isabella Gabriela Heido


Veebruarikuu jooksul toimub Tartus 10. korda toiduelamuste kuu „Maitsev Tartu“, milles osalevad 24 restorani avaldasid täna spetsiaalselt programmi jaoks koostatud kolmekäigulised erimenüüd.

 

Spetsiaalselt restoranikuuks loodud menüüd pakuvad tartlastele ja Tartu külalistele uusi ja põnevaid maitseid ning tõstavad esile kohalikku toorainet.

 

“Juba kümnendat korda toimuv Maitsev Tartu pakub taas võimalusi tutvuda meie üha mitmekülgsema toidukultuuriga ning saada osa pakutavatest maitseelamustest. Tartu toitlustusettevõtjad annavad endast parima, et pakkuda mõistliku hinnaga põnevaid menüüsid, kus on olulisel kohal kohalik tooraine. Külastajate huvi on Maitsva Tartu vastu aasta-aastalt kasvanud ning Euroopa kultuuripealinna tiitlit kandes loodame rõõmustada veelgi suuremat hulka maitseelamuste otsijaid,“ ütles abilinnapea Raimond Tamm.

 

Restoranide seas on nii uusi tulijaid kui ka vanu olijaid. 1.-29. veebruarini toimuva Maitsva Tartu 2024 raames saavad tartlased ja külalised tutvuda või taastutvuda järgnevate osalejatega: Antonius, Café Shakespeare, Café Truffe, Chaplin, Chez Andre, Dorpat, El Chapo, Fii, Gustav Castro Cafe, Humal, Kampus, Kolm Tilli, Mull, Pahad Poisid, Pazzo, Pierre, Pompei, RP9, Püssirohukelder, Spargel, Trikster Tihane, TOKO, Vilde ja Vine ning Vint.

 

Erimenüüdele andis valikuprotsessis tagasisidet komisjon koosseisus Triin Muiste (toitumisterapeut, kokk ja koolitaja); Getter Madison (toidublogija, toitlustusettevõtja, koolitaja); Helena Höövelson, Aasta Noorkokk 2023 II koht (VOCO); Markus Pärn (VOCO toitlustuse ja turismi osakonna kutseõpetaja ja kutsevõistluste juhendaja); Triin Abel (ettevõtluskonsultant, toiduentusiast) ja Marilin Kroon (toidu- ja teenusmajanduse valdkonnajuht).

 

Toidunautijate poolt oodatud “Maitsev Tartu” toimub juba 10. korda ning kolmekäiguliste erimenüüde hind jääb vahemikku 30–35 eurot. Menüüde ja restoranidega saab tutvuda ürituse kodulehel www.maitsevtartu.ee. Programmi lõpuks selgitatakse külastajate hinnangute põhjal välja külastajate lemmikrestoran.

 

Allikas: Tartu LV 23.01.2024 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.