Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Euroopa kultuuripealinna avapidustused toovad Tartu kesklinna mitmeid liiklusmuudatusi (2024-01-19 09:08:38)


Reedel, 26. jaanuaril toimuvad Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 avapidustused toovad kesklinna piirkonda mitmeid liiklusmuudatusi. Muutuvad ka busside nr 6, 7 ja 13 marsruudid.

 

26. jaanuaril kell 12–23 suletakse autodele Vabaduse puiestee lõigus Uueturu tn – Magistri parkla. Magistri tänava parkla jääb avatuks ja sinna pääseb lähenedes Vabadussilla poolt. Vabaduse puiestee sulgemise ajal on ümbersõidumarsruut Rahu sild – Narva mnt – Vabadussild ja vastupidi. Ajutised taksode ja turismibusside peatused paigaldatakse Vabaduse puiesteele (Magistri tn parkla vastu).

 

Uueturu ja Kaarsilla foorid lülitatakse vilkuvale režiimile.

 

Poe tänavale on juurde- ja väljapääs Ülikooli tänava kaudu.

 

26.01 kell 14–24 on suletud Vanemuise ülemine parkla. Sinna saab siseneda SA Tartu 2024 loal.

 

26.01 kell 20.30–21.30 toimub avapidustuste rongkäik teekonnal Vabaduse pst – Vabadussild – Vene ring – Narva mnt – Muuseumi tee. Rongkäigu liikumise ajal toimuvad lühiajalised (10–15 min) liiklusseisakud tänavalõikudel Vene ring – Puiestee tn ja Puiestee tn – Muuseumi tee. Narva maantee Puiestee tänava ja Muuseumi tee vahelises lõigus jääb avatuks linna sisenev sõidusuund. Rongkäigu liikumist julgestavad reguleerijad ja politsei.

 

Tänasest kuni 29.01 on jalakäijatele suletud Vabaduse puiestee poolne Emajõe kallas turuhoone ja Kaarsilla vahelisel lõigul. Suletud on jõe-äärne kõnnitee, pargipoolne kõnnitee jääb avatuks. Kuni jaanuari lõpuni on suletud Kaarsilla üks pool. Kuni  31. jaanuarini on piiratud liikumine Atlantise maja ümbruses ja kalda ääres. Suletud on ka Atlantise parkla. Parklat saab kasutada ürituse korraldaja loal.

 

Bussiliinide ajutised marsruudid 26. jaanuaril kl 12-23

 

Bussiliini nr 6 ajutine teekond kesklinnast väljuval suunal on Rahu sild – Narva mnt – Vene ring – Sauna – Kroonuaia. Läbimata jäävad peatused: Vabaduse pst, Raeplats, Palmihoone. Palmihoone asenduspeatus on Meltsiveski. Vabaduse pst ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Linnamuuseum

Kesklinna siseneval suunal sõidab buss Lai tn – Vabadussild – Vene ring – Narva mnt – Rahu sild. Palmihoone ajutine peatus paigaldatakse Laiale tänavale (botaanikaaia juurde), Raeplatsi asenduspeatus on Atlantis.

 

Bussiliini nr 7 ajutine teekond on Rahu sild – Narva mnt ja vastupidi. Väljuval suunal jäävad läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ja Vabadussilla peatused. Asenduspeatusena kasutada Linnamuuseumi peatust.

Siseneval suunal jäävad läbimata Palmihoone ja Raeplatsi peatused. Palmihoone asenduspeatus on Vene ja Raeplatsi asenduspeatus on Atlantis.

 

Bussiliini nr 13 ajutine teekond: Rahu sild – Narva mnt – Vene ring – Sauna – Kroonuaia. Läbimata jäävad Vabaduse pst, Raeplatsi ja Palmihoone peatused. Palmihoone asenduspeatus on Meltsiveski. Vabaduse pst ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Linnamuuseum.

Siseneval suunal sõidab buss Kroonuaia – Kroonuaia sild – Sauna - Vene ring – Narva mnt – Rahu sild. Läbimata jäävad Palmihoone ja Raeplatsi peatused. Palmihoone asenduspeatus on Vene ja Raeplatsi asenduspeatus Atlantis.

 

 

Korraldaja kontakt: Heigo Teder (peaprodutsent), heigo.teder@tartu2024.ee, 5344 1478 .

Ajutise liikluskorralduse eest vastutav: Reimo Berg, reimo.berg@ramudden.ee, 58712000.

 

Vt liiklusskeeme https://www.tartu.ee/et/uudised/euroopa-kultuuripealinna-avapidustused-toovad-kesklinna-mitmeid-liiklusmuudatusi

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.