Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-01-18 06:20:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Juhtus 4 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 7 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

16. jaanuaril teatati, et Haabersti linnaosas Astangu tänaval lõi ja tõukas 49-aastane mees oma 48-aastast abikaasat. Konflikti juures viibisid ka lapsed. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

16. jaanuaril teatati, et Mustamäe linnaosas E. Vilde teel seni tuvastamata naine lõi 86-aastasele mehele klaaspudeliga pähe. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

16. jaanuaril lahkus Tallinna lennujaamast Istanbuli 1988. aastal sündinud Lõuna-Aafrika Vabariigi kodanik. Naine viibis Schengeni riikides 13 päeva seadusliku aluseta. Naise poolt antud ütlustele ja tõenditele tuginedes koostati kiirmenetluse protokoll, mille alusel määrati rahatrahv suuruses 125 trahviühikut, summas 500 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

16. jaanuaril tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Ukraina kodanikul, sest inimesel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

16. jaanuaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja Ukraina ning ühel Iisraeli, Tšiili, Pakistani ja Ameerika kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

16. jaanuaril anti politseile teada, et detsembri teises pooles täpselt teadmata ajal on Häädemeeste vallas Piirumi külas sisse tungitud eramusse ja varastatud tööriistu, nõusid, alkoholi ja muid esemeid. Tekitatud kahju on umbes 1 300 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.