Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Saaremaal kadunud 59-aastast Andrust (2024-01-17 06:30:25)


Mees leiti kahjuks surnuna.
 

Politsei palub abi Saaremaal Suur-Randvere külas lähedasel külas viibinud ja sealt lahkunud 59-aastase Andruse leidmisel.

 

Eile anti politseile teada, et Saaremaal Suur-Randvere külla oma peatumispaika ei ole tagasi jõudnud 59-aastane Andrus. Andrus viibis Saaremaal külas oma lähedasel, kuid tema kodu on Tallinnas, seega ei ole ta kohaliku ümbruskonnaga tuttav. Viimati nähti Andrust eile, 16. jaanuaril kella 13 ajal Suur-Randvere külas Töökoja teel ja tema asukoht on sellest ajast saati teadmata.

 

Seoses suurte külmakraadidega võib mehe elu olla ohus. Politseinikud on meest otsinud nii kopteri kui teenistuskoera abil, kuid ei ole teda seni leidnud. Palume Suur-Randvere küla inimestel kontrollida ka oma majapidamise kuure ja kõrvalhooneid, kust mees võib külma eest varju otsida.

 

Andrus on umbes 170 cm pikk ning hallikaspruunide juustega. Lahkudes oli tal seljas tume müts, musta värvi jope ja musta värvi püksid. Mees võib liikuda nii jalgsi kui ka ühistranspordiga.

 

Politsei palub kõigil, kes on meest kuskil näinud või teavad, kus ta viibib, sellest häirekeskuse numbril 112 teada anda.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.