Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
1. juulist on Eesti Maaülikooli rektori kohusetäitja õppeprorektor prof Hardi Tullus (2007-07-02 13:59:47)


Hardi Tullus täidab maaülikooli rektori kohuseid käesoleva aasta lõpuni. 1. jaanuarist asub ametisse uus rektor, kelle valimised toimuvad 19. oktoobril. Tulluse sõnul on järgneva poole aasta jooksul tema ülesandeks ülikooli sujuv edasiarendamine ja üleandmine oktoobris valitavale rektorile.

Metsakasvatuse professor Hardi Tullus (sünd 1956) on maaülikooli õppeprorektor 2003. aastast. Ta töötab maaülikoolis alates aastast 1989. Aastail 1998-2003 ja 1994-1997 oli ta metsandusteaduskonna dekaan. Tulluse juhendamisel on kaitstud 7 teadusmagistrikraadi ja 5 filosoofiadoktori väitekirja. Tema teadustegevuse põhisuunad on metsakasvatus ja säästlik metsade majandamine.

Maaülikooli nõukogu valis oma 28. juuni istungil rektori kohusetäitjaks õppeprorektor Hardi Tulluse seoses sellega, et senine rektor Alar Karis valiti Tartu Ülikooli rektoriks. Samal istungil kinnitati ka rektori erakorralise valimise reglement ja moodustati valimiskomisjon.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 02.07.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.