Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 3. nädala eelinfo (2024-01-15 06:32:17)


15. jaanuar – 21. jaanuar 2024

 

Esmaspäev, 15. jaanuar

  • Riigikogus peetakse maaelukomisjoni istung, kus osalevad ja tutvustavad Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 2024. aasta plaane regionaalminister Madis Kallas, kantsler Marko Gorban ja ministri nõunik Kaja Piirfeldt.
     

 

Kolmapäev, 17. jaanuar

  • Kl 14.00 korraldab Regionaal- ja Põllumajandusministeerium pressibriifi. Regionaalminister Madis Kallas koos ministeeriumi kohalike omavalitsuste finantsekspertidega tutvustab linnade ja valdade rahastamise muutmise ettepanekuid aastaks 2025 ning neile laekunud tagasisidet omavalitsustelt. Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse esimees Mihhail Kõlvart tutvustab liidu seisukohta ja omavalitsuste tagasisidet ministeeriumi esitatud ettepanekutele. Samuti annab ministeerium ülevaate, kuidas ning millises ajaraamis on kavas tulubaasi muudatusettepanekutega edasi minna, et vähendada regionaalset ebavõrdsust ning tagada elu toimimine igas Eesti paigas.
     

 

Neljapäev, 18. jaanuar

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.
     

 

Reede, 19. jaanuar

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Saksamaal Berliinis maailma suurimal põllumajandus- ja toidumessil Grüne Woche. Ministrit saadavad biomajanduse asekantsler Madis Pärtel ning innovatsiooni ja strateegia asekantsler Tõnis Tänav.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.