Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 1 (540) (2024-01-11 06:46:27)

 

MAAELUVÕRGUSTIK: Valmis keskkonna ja kestlikkuse alamleht

 

Maaeluvõrgustik avas alanud aastal oma veebilehel (www.maainfo.ee) uue alamlehe - keskkond ja kestlikkus, kuhu koondatakse looduskeskkonna ja kestlikkuse teemadega seotud päevakajalist jm informatsiooni.

 

Maaeluvõrgustiku keskkonnavaldkonna peaspetsialist Karme Petrutis sõnas, et kuna keskkonna ja kestlikkuse teemade käsitlemine on tõusnud kliimamuutuste tingimustes aina olulisemaks ka maaeluvõrgustiku töödes ja tegemistes, siis osutus vajalikuks info koondamine ühte kohta. „Kuna meie suureks rolliks on maapiirkonda puudutava info levitamine ja erinevate osapoolte võrgustamine, siis saame uue alamlehe abil oma sihtgruppe keskkonna teemaga jooksvalt kursis hoida,“ selgitas Petrutis. „Soovime omapoolse panusega, ja meie maapiirkondi aktiivsemalt kaasates, kaasa aidata erineval tasemel looduskeskkonnaga seotud eesmärkide saavutamisele,“ lisas ta.

 

Aeg kaasata

Petrutis ütles, et kui vaadata ühiskonna arengut, siis nüüd on keskkonna teemade ja kestliku toimimise põhimõtete laiem tutvustamine elanikkonnale möödapääsmatu protsessi osa.

Loe edasi

Võrgukirja saab edasi lugeda: https://www.maainfo.ee/index.php?article_id=10134&page=3265&action=article&

 

Allikas: Maainfo.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.