Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2024-01-09 06:14:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 49 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 32.

 

Toimus viis liiklusõnnetust, milles sai viga kuus ja hukkus üks inimene. Juhtimiselt kõrvaldati üheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.


PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

8. jaanuaril teatati, et Kristiines Energia tänaval asuvas majas lõi 53-aastane naine oma 83-aastast ema.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmused

Politseisse pöördus 44-aastane Kambja vallas elav mees, kes sai kaupa tellides petta. Ta tellis 18. detsembril läbi Soov.ee keskkonna küttepuid ning tegi kauba eest makse välismaisele pangakontole. Peale makset mehele kaupa ei saadetud ning müüjaga ühendust enam ei saanud. Kahju 450 eurot.

Politseisse pöördus 35-aastane Tartus elav mees, kes sai kaupa tellides petta. Ta ostis 29. detsembris Facebook Marketplacest mobiiltelefoni iPhone 14 pro ning tegi kauba eest makse välismaisele pangakontole. Peale ülekannet müüja konto kustutati ning kannatanu avastas, et müüja Facebooki profiilipilt oli võetud internetist. Kahju kokku 450 eurot. 

Piiriturvalisus

8. jaanuaril kontrolliti Koidula piiripunktis Eestist väljumisel Leedu veoautot, mida juhtis Leedu kodanik. Sõiduki kabiinist avastati teisele inimesele kuulub Leedu juhikaart, mis võeti hoiule. Sõiduk koos juhiga suundus Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargus

8. jaanuaril teatati politseile, et Jõhvis Keskväljakul asuvas kaupluses varastati ostukärust musta värvi õlakott. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

 

Piiriturvalisus

8. jaanuaril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

8. jaanuaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kuuel Moldova, kahel Venemaa ja ühel Iisraeli kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

8. jaanuaril anti politseile teada, et 27. detsembril kella 1.45 ajal tekkis 26-aastasel mehel Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses konflikt teadmata inimesega ja 26-aastane mees sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

8. jaanuaril anti politseile teada, et 6. jaanuari õhtul varastati Pärnus Vee tänaval meelelahutusasutusest nagis rippuva jope taskust rahakotist 500 eurot.

 

Raplamaa

 

Kelmus

8. jaanuaril anti politseile teada, et 13. detsembril saadeti Raplamaal elavale naisele teade, et talle saabub pakk Dubaist. WhatsApp rakenduses küsiti naiselt paki kätte toimetamise eest 300 eurot, mille naine ka tasus. Pakki naine kätte saanud ei ole ja tagasi ei ole makstud ka tasutud raha.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.