Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-01-06 09:09:42)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 39.

 

Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust, neis sai viga neli inimest. Juhtimiselt kõrvaldati kuus joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänava asutuses lõi seni tuvastamata mees 30-aastast meest.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

4. jaanuaril laekus politseile info, et Tartus Pikal tänaval tungiti sisse rõduukse lõhkumise kaudu korterisse, kust varastati erinevaid esemeid. Teo toimepanija ja kahju on selgitamisel.

 

4. jaanuar alustas politsei menetlust selles, et Tartus Anne tänaval asuvast korterist on ajavahemikul 28. detsember kuni 4. jaanuar varastatud sularaha ja erinevaid asju. Kahju kokku umbes 4000 eurot.

 

4. jaanuaril alustas politsei menetlust selles, et 29. detsembril varastati Tartus Lääneringtee tänaval asuvast spordikauplusest dressipluus. Vargusega tekitatud kahju 110 eurot.

 

4. jaanuaril alustas politsei menetlust selles, et Tartus Narva maanteel asuva ühiselamu rattaruumist on varastatud ajavahemikul 9. november kuni 30. detsember jalgratas Stinger. Kahju kokku umbes 690 eurot.

 

4. jaanuaril alustas politsei menetlust selles, et Tartus Jakobi tänaval asuva õppehoone ette pargitud sõiduauto BMW küljest on varastatud ajavahemikul 1. kuni 4. jaanuar esistangelt tulede pesurid. Kahju kokku umbes 300 eurot.

 

Viljandimaa

 

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril alustas politsei menetlust selles, et Võhmas Veski tänaval lõi 28-aastane mees endale tuttavat 26-aastast naist.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 5. jaanuari sai politsei väljakutse Narvas Rohelisele tänavale, kus 47-aastane mees oli löönud tuttavat 40-aastast meest. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseisse pöördus Väike-Maarja vallas elav naine, keda oli nädalapäevad tagasi löönud ning ähvardanud tema abikaasa. Perevägivallajuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa, kahel Moldova ja ühel Serbia kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Röövimine

4. jaanuaril sai politsei teate, et kella 18.45 ajal Türi vallas Väätsa alevikus sisenesid kauplusesse kaks maskides meest, kes sundisid relvataolise esemega ähvardades kaupluse müüjat avama kassat ja andma kaupluse seifi võtit. Mehed võtsid kauplusest sularaha ja lahkusid. Kahjusumma on selgitamisel. Täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

 

Pärnumaa

 

Kelmus

4. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 15. detsembril helistas end politseinikuna esitlenud naine Pärnumaal elavale naisele ja väitis, et naise arvelduskontole püütakse laenu võtta. Edasi küsis politseinikuna esinenud naine kannatanult tema pangakonto PIN-koode ja nende saamisel võeti kannatanu arvelduskontolt 1 018 eurot.

 

Saaremaa

 

Kelmus

4. jaanuaril anti politseile teada, et 22. novembril helistas Saaremaal elavale mehele end politseinikuna esitlenud mees, kes ütles, et arvutikurjategijate paljastamiseks oli vaja võtta mehe nimel laenud, mis ka mehe pangakontole laekusid. Edasi paluti mehel kanda need oma teisele pangakontole, kust tuvastamata isik tegi ülekanded võõrastele pangakontodele. Tekitatud kahju on 5 300 eurot.

 

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava piirkonna prokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.