Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu toetab eestikeelsele huviharidusele üleminekut ja kogukondlikku koostööd  (2024-01-05 09:59:22)


Kuni 1. märtsini (k.a) saavad Tartu linnas huviharidust pakkuvad koostööpartnerid taotleda huvihariduse arengutoetust.  

 

Sel aastal on kehtestatud huvihariduse arengutoetuse taotlemisele kaks prioriteeti, mida täitvad arendusprojektid saavad lisapunkte. Esimene prioriteet on eestikeelsele huviharidusele üleminek või selle kvaliteedi parandamine ning teise prioriteedina kogukondliku koostöö arendamine.  

 

Tartu abilinnapea Lemmit Kaplinski selgitas, et Tartus toimub täielikult eestikeelsele õppele üleminek varem kui ülejäänud Eestis ja seetõttu on väga oluline toetada noori keeleõppes ka väljaspool koolitunde. “Käesoleva aasta arengutoetuse prioriteediks on, et ka näiteks loodusringis või muusikakoolis saaks harjutada head eesti keelt, “ ütles Kaplinski.  

 

Huvihariduse arengutoetust võib kasutada oma organisatsiooni inimeste koolitamiseks, õppe- või arendusreisideks, arengudokumentide väljatöötamiseks või ekspertteenuse tellimiseks. Samu saab toetust kasutada asjade ostmisega kaasnevate arendus- ja koolitustegevuste rahastamiseks ning huvihariduse läbiviimiseks vajaliku inventari või seadme ostmiseks või paigaldamiseks.  

 

Toetust saavad taotleda juriidilised isikud, kes on kolmel eelneval aastal (2021, 2022 ja 2023) saanud linnalt huvihariduse tegevustoetust või huvihariduse preemiat. Huvihariduse arengutoetuse alammäär on 1000 eurot ja ülemmäär 10 000 eurot ühe taotleja kohta.  

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.