Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-01-04 12:29:30)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 116 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 61 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, neis sai viga kaks inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 5 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Ädala tänava kortermajas tekitas 26-aastane mees viga oma 27-aastasele elukaaslasele. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Piiriturvalisus

3. jaanuaril viidi läbi illegaalmenetlus 1967. aastal sündinud Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodaniku suhtes. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil 13 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul ja kohaldati Schengeni sissesõidukeeldu kolmeks kuuks. 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud. 

 

Piiriturvalisus

3. jaanuaril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel Ukraina kodanikku. Naise piiriületus tõkestati, kuna tal puudus piiriületuseks nõutav reisidokument ning ta suundus tagasi Eestisse.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et jõululaupäeval varastati Jõhvis bussijaamas alaealise lapse jope taskust iPhone mobiiltelefon. Kahju on 600 eurot.

 

Raske tervisekahjustuse tekitamine

2. jaanuari hommikul said meedikud väljakutse Sillamäele Kesk tänavale, kus oli abivajavas seisus 24-aastane mees. Mees viidi haiglasse, kus tal avastati mitmeid torkehaavu. Kuriteos kahtlustatavana pidas politsei kinni 23-aastase mehe. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kehalised väärkohtlemised

3. jaanuari õhtul reageerisid politseinikud hädaabikutsele Narvas Kangelaste prospektile, kus joobes mees lõi oma naist, ähvardas ning vehkis nugadega. Agressiivne mees sündmuskohale saabunud politseinike korraldustele ei allunud, vehkis nugadega ka ametnike ees, mistõttu kasutati mehe rahustamiseks ning kinnipidamiseks taserit. Taastumisel toimetati mees kontrolliks traumapunkti ning sealt edasi kinnipidamisasutusse. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

2. jaanuaril sai politsei väljakutse Narvas Tallinna maanteele, kus joobes mees oli löönud oma elukaaslast. Naine arstiabi ei soovinud. Perevägivallajuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaaluurimises.

 

Ööl vastu 3. jaanuari tungiti Sillamäel Ranna tänaval kallale 35-aastasele mehele. Mees sai viga ning rüseluse käigus võeti mehelt ära ka tema mobiiltelefon. Kahju on 140 eurot. Vägivallajuhtumi asjaolusid ning isikuid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Venemaa ja 19 Moldova kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril anti politseile teada, et 25. detsembril läks 50-aastane mees Tori vallas eramus kallale 44-aastasele endisele elukaaslasele. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Omastamine

3. jaanuaril anti politseile teada, et 26. detsembril võttis 28-aastane mees talle usaldatud ja ta emale kuuluva pangakaardiga sularahaautomaadist välja raha, millest 1 000 eurot võttis enda kasutusse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava piirkonna prokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.