Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Setode talsipidu lõpetab pühadeperioodi Tartu jõululinnas (2024-01-04 07:11:32)


Sel pühapäeval, 7. jaanuaril kell 18-19.30 oodatakse tartlasi talsipidustustele, mis panevad ilusa punkti selle hooaja programmile Tartu jõululinnas.

 

Kui mujal Eestis peetakse jõule detsembris, siis Setomaal toimub tähistamine jaanuaris. Juba mitmendat aastat peab ka Tartu ühes setodega nende kombestiku alusel talsipühi, kust ei puudu kohalikud leelokoorid ja tants. Sel korral mängivad tantsuks Jalmar Vabarna ja Matis Leima ning pidukõned peavad Setomaa ülemsootska Evelin Leima ja Tartu linnapea Urmas Klaas.

 

Kuni 6. jaanuarini toimetab jõululinnas ka Tartu Noorsootöö Keskus, kellega koos saab iga päev kell 16-19 vahvalt vaheaega veeta ja meisterdada. Külmade ilmade tõttu võib noorteprogramm veidi muutuda, mistõttu tasub silm peal hoida tartukorraldab.ee lehel ja noorsootöö keskuse Facebookil. 

 

Ilma tõttu lükkuvad edasi 5. jaanuari lõputu jõuluball ja 6. jaanuari maagiline jäädisko. Värske info ja kuupäevad jõuavad peagi linna sotsiaalmeediasse ja tartukorraldab.ee lehele. 

 

Ka jõululinna kohvikud on külma tõttu avatud tavapärasest veidi lühemalt: kolmapäeval ja neljapäeval kell 17-20, reedel kell 17-21 ning nädalavahetusel kell 12-21. 

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.