Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kutseliste kalurite kalapüügi andmete esitamine muutub 1. juulist 2024 (2024-01-02 12:44:43)


Alates 1. juulist 2024 tuleb kõik andmed kaluri kalapüügiloa alusel toimuva kalapüügi, kala üleandmise, kala esmamüügi ja transpordi kohta esitada elektrooniliselt nutirakenduse PERK vahendusel. Muudatuste sujuvamaks rakendamiseks on avatud infotelefon.

 

Põllumajandus- ja Toiduameti kalapüügi- ja turukorralduse osakonna juhtivspetsialist Gunnar Lambing julgustab kõiki kutselisi kalamehi asuma nutirakendust PERK kohe kasutama ning vajadusel küsima nõu ja abi ameti nõustamistelefonil. „Oleme koondanud kokku hulga korduma kippuvaid küsimusi koos vastustega, et hõlbustada uuele süsteemile üleminekut,“ sõnab Lambing.

 

Põllumajandus- ja Toiduameti kalapüügikorraldusega tegelevad ametnikud juhendavad rakenduse kasutajaid ja pakuvad klientidele tuge. Selleks on alates 2. jaanuarist 2024 lisaks kalapüügikorralduse ametnike telefonidele avatud infotelefon numbriga 7374 329. Infotelefon töötab igal tööpäeval 9.00–16.30. 

 

2024. aastal hakkab Põllumajandus- ja Toiduamet korraldama soovijatele ka täiendavaid koolitusi.

 

Infot rakenduse kohta ja vastused korduma kippuvatele küsimustele leiab Põllumajandus- ja Toiduameti kodulehel. Küsimusi PERKi kasutamise kohta saab esitada ka selleks loodud meiliaadressil perk@pta.agri.ee.

 

PERKi kohta leiad rohkem infot siit.

 

Allikas: Põllumajandus- ja Toiduameti 02.01.2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.