Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-12-28 10:54:14)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 33.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 17 joobekahtlusega sõidukijuhti.


PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

27. detsembril teatati, et Kesklinnas Karu tänaval kaklesid kaks venda. Politseinikud pidasid sündmuskohal 29-aastase mehe kinni ja kiirabi toimetas 25-aastase mehe haiglasse kontrolli.

 

27. detsembril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval korteris tekkis konflikt alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel ning mõlemad osapooled said kergemalt viga. Konflikti juures viibis ka alaealine laps.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

 

Tartus elav mees pöördus politsei poole, kuna talle helistasid kelmid, kes tutvustasid ennast Elisa töötajatena. Kelmid suunasid meest alla laadima programmi ning väitsid, et tema nimele on võetud krediiti, mis tuleb tagastada. Kannatanu sisestas kelmide juhiste järgi oma SMART ID paroolid ning tema nimele võeti laenu, mille kannatanu osaliselt ka võõrale pangakontole kandis. Kahju kokku 630 eurot.

 

Piiriturvalisus

27. detsembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel Ukraina sõiduautot. Sõidukis viibis seitse Armeenia kodanikku, kes esitasid Ukraina elamisload, mis osutusid kontrolli käigus täielikuks võltsinguks. Inimestele koostati piiril sisenemiskeelud ja neil tuli maksta riigituludesse 2900 eurot. Peale menetlustoiminguid suunati nad tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

27. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 13 Moldova, neljal Venemaa, kahel Serbia ning ühel Kirgiisi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Kehaline väärkohtlemine

28. detsembri hommikul kella 6 ajal sai politsei teate, et Haapsalus Uuemõisas Tallinna maanteel tanklas lõi 31aastane mees 40aastast naist. Asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.