Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-12-23 11:02:42)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 14 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 31.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust ning juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.


PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

21. detsembril teatati, et Lasnamäel Peterburi tee majutusasutuses lõi 39-aastane mees 44-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

 

21. detsembril teatati, et Lasnamäel Alvari tänava kortermajas lõi alkoholijoobes 27-aastane mees 21-aastast naist.

 

Kelmus

Politseisse pöördus 41-aastane naine, kes müüs Facebooki marketplace keskkonnas saapaid. Temaga võttis ühendust väidetav ostja, kes saatis kullerfirma lingi, kuhu tuli müüjal sisestada summa, pangakaardi andmed ja kinnitada tehing PIN-koodidega. Kelmusega tekitatud kahju on 2890 eurot.

 

Harjumaa

 

Vargus

20. detsembril varastati Saue linnas elumaja abihoonest tööriistu 5000 euro ulatuses.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. detsembril sai politsei väljakutse Tartu valda, kus 51-aastane alkoholijoobes mees oli löönud 71-aastast naist. Politsei pidas sündmuskohal kuriteos kahtlustavana mehe kinni. Viga saanud naine viidi haiglasse.

Piiriturvalisus

21. detsembril tõkestati Kagu piiripunktides Eestisse sisenemine kolmel Serbia ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

21. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja kahel Gruusia ning ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

Täna veidi peale südaööd üritasid Narva piiripunkti kaudu Eestisse pääseda kuus India kodanikku, kellel Euroopa Liitu sisenemiseks õigust ei ole. Tõkestasime nende inimeste piiriületuse ega lubanud neil Eestisse siseneda ning Venemaa piirivalve lubas neil tagasi Venemaale siseneda.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

20. detsembril anti politseile teada, et 19. detsembril varastati Pärnus linnaliini bussis seljakotist mobiiltelefon iPhone. Kahju on 625 eurot.

 

Kelmus

21. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 1. detsembril sai Pärnumaal elav naine telefonikõne väidetavalt pangatöötajalt, kes palus arvutisse laadida AnyDesk rakenduse ja kinnitada seal pangakaardi ja ID-kaardi andmed. Pärast seda võeti kannatanu nimele kiirlaen ja tehti tema arvelt ka ülekanne. Kahju on 2 800 eurot.

 

Raplamaa

 

Vargus

20. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 16. detsembri õhtul varastati Kohila vallas Kelba külas ettevõttele kuulunud elektrigeneraator ja bensiinikanister. Kahju on üle 3 050 euro.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.