Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jõululaupäeval kuulutatakse Tartu raekoja platsil välja jõulurahu (2023-12-20 09:23:41)


Jõulurahu väljakuulutamine. Foto: Eva-Maria Tartu


Selle nädala lõpus kuulutatakse raeplatsil välja jõulurahu. Kolmapäeval ja neljapäeval saab end veel jõulumeeleolusse viia ja kingitusi meisterdada.

 

Tartu jõululinnast saab täna, 20. detsembril kell 19-20 taas õdus jazziklubi, kui linlaste ette astub helisev Maria Väli kvartett. Homme kell 16-19 on kõigile huvilistele avatud Tartu Noorsootöö Keskuse huulevõi ja jõulukaartide töötoad. 

 

Pühapäeval, 24. detsembril kell 12 päeval kuulutavad Tartu linnapea Urmas Klaas ja piiskop Joel Luhamets ühiselt välja jõulurahu, mille ajalugu ulatub 17. sajandisse. Raekoja platsil on kibekiirel päeval abis ka jõuluvana Jolle ja jõulumoor Asti.

 

Algajad uisutamishuvilised on oodatud kolmapäeval kell 18-19 uisuväljakule, kus juhendaja käe all uisukunsti harjutada. Samuti toimuvad saanisõidud 22.-26. detsembrini iga päev kell 15.30-20.00. Senise graafiku järgi sõidutavad raeplatsil lapsi ka ponid.

 

Uisuväljak on 24. detsembril avatud kell 12-18 ja 25. detsembril kell 12-20. Teisest jõulupühast alates on lahtiolekuajad taas tavapärases rütmis. 

 

Kogu jõuluaja programmi leiab kodulehelt https://tartukorraldab.ee/ 

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.